Kuva: AOP

Toimittajien ikävä tapa sai Ariana Granden kieltäytymään haastatteluista: "Ei mitään järkeä"

14.05.2020 18:15 - Ella Haura

Poptähti puhuu musiikkialan kaksinaismoralismista tuoreessa Apple Musicin haastattelussa.

Poptaivaan supertähti Ariana Grande, 26, avautuu artistina kokemastaan kaksinaismoralismista tuoreessa Apple Musicin haastattelussa. Grande julkaisi hiljattain Stuck With U -kappaleen Justin Bieberin, 26, kanssa ja ylistää haastattelija Zane Lowelle nuoruutensa popdiivaidoleita Mariah Careyta, 50, ja Whitney Houstonia. Houston kuoli 48-vuotiaana vuonna 2012. 

Tähden mielestä diiva-sanaa käytetään naisia kohtaan myös negatiivisessa mielessä. Välttääkseen syytöksiä ylimielisyydestä hän lopetti haastattelujen antamisen pitkäksi aikaa. 

- Toimittajat vääristelivät usein sanojani. Kun puolustin itseäni sen jälkeen, minua haukuttiin diivaksi. Siinä ei ole mielestäni mitään järkeä.

Grande harmittelee videoyhteydellä toteutetussa haastattelussa sitä, että naisartistien mielipiteitä ei kunnioiteta samalla tavalla kuin miesten.

- Kun mies kertoo mielipiteensä tai kommentoi jotain, kaikki pitävät häntä nerokkaana. Naisten kohdalla ei usein ajatella samoin. Yritän kuitenkin ajatella, että v*tut siitä. Olen kyllästynyt siihen, että naisia yritetään vaientaa. 

Grande kertoo, että negatiiviset kommentit ovat aiheuttaneet hänelle pysyvän trauman. Grammy-palkittu artisti haluaa kuitenkin jatkossa ilmaista mielipiteitään pelkäämättä muiden mielipiteitä.

Pääset katsomaan koko haastattelun alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: TikTok-imitaattorit kiristävät Ariana Granden hermoja - sivalsi tekijöitä "halventavista" videoista

Lue myös: Ariana Grande esitteli uuden poikaystävänsä - haluaa tosin pitää suhteen poissa julkisuudesta

Lue myös: Ariana Grande nosti tatuointinsa keskiöön somekuvassa - seuraajat yllättyivät

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat