Kuva: AOP

Aikovatko Adele-imitaattorit nyt laihduttaa laulajan perässä? "En tiedä, mitä yleisö nyt odottaa"

16.05.2020 11:15 - Iiro Myllymäki

Laulajan kymmenien kilojen painonpudotus on nostanut esiin hieman huvittavan kysymyksen.

Adelen, 32, hurja kymmenien kilojen painonpudotus herätti yhden hieman huvittavan kysymyksen: Mitä nyt tapahtuu kaikille maailman Adele-imitaattoreille, jotka tekeytyvät Adeleksi ja laulavat tämän tunnetuimpia hittejä baareissa? Tätä kysymystä on kyselty muun muassa sosiaalisessa mediassa. Brittien aamu-tv-ohjelma This Morning on haastatellut kolmea Adele-imitaattoria kyseisestä aiheesta.

Käy ilmi, että ainakaan nämä Adelena esiintyvät naiset eivät ole peloissaan töidensä puolesta, vaikka he eivät laihduttaisikaan brittilaulajan nykyisiin mittoihin.

Jax-niminen Adele-imitaattori kertoo, että hänen mielessään on käynyt, muuttuvatko yleisön vaatimukset Adele-imitaattoreille nyt.

- Hän näyttää uskomattomalta. Tuollainen vaatii paljon itsekuria, ja toivon, että minulla olisi sellainen itsekuri elämän joka osa-alueella! Kun ensin näin Adelen uuden ulkomuodon, mietin että odottaako yleisöni nyt hoikempaa Adelea. Emme ole vielä nähneet Adelen esiintyvän hoikkana, joten en tiedä, mitä yleisö nyt odottaa Adele-tribuuteilta, Jax pohtii.

Nainen miettii, että hän voi esiintyä tulevaisuudessa laihduttamattakin ja edustaa täten aikaa Adelen uralta ennen laihdutusta.

Yhteistä haastatelluille Adele-imitaattoreille on se, että he miettivät mahdollista laihdutusta enemmän oman hyvinvoinnin kuin töiden kannalta. Voit katsoa naisten haastattelut kokonaisuudessaan alta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Lue myös: Adelea kritisoitiin hurjasta painonpudotuksesta - sai entisen kuntovalmentajansa jyrähtämään

Lue myös: Roimasti laihtuneen Adelen uusi ulkomuoto tyrmistytti fanit: "Hän ei näytä itseltään"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat