Kuva: AOP

Alusvaatteissa poseeraavat Kardashianin siskokset leikkivät rikkinäistä puhelinta - kuinka kävi?

16.05.2020 17:15 - Lauri Kujanpää

Videolla on yli kaksi miljoonaa tykkäystä.

Meikkimoguli Kylie Jenner, 22, julkaisi Instagram-sivullaan videon, jossa hän ja hänen siskonsa poseeraavat kaikki alusvaatteissa ja leikkivät rikkinäistä puhelinta. Kyseesssä on Calvin Kleinille tehty mainosvideo. 

Videolla Kendall Jenner aloittaa leikin ja kuiskaa lauseen Kim Kardashianille. Lopulta sama lause kiertää Khloé Kardashianin, Kourtney Kardashianin ja päättyy Kylie Jennerin korviin. Kuten useasti kyseisessä leikissä käy, on lause täysin eri kuin alussa ja tämä naurattaa siskoksia.

- Sandra climbed up a prickly tree and caught a lizard? (vapaasti suomennettuna: Sandra kiipesi piikikkääseen puuhun ja pyydysti liskon) kysyi Kylie Jenner, johon Kendall vastasi:

- Se oli "Sandra climbed up a purple tree. When she found a lizard she ate it" (Sandra kiipesi violettiin puuhun. Kun hän löysi liskon, hän söi sen)

Näet yli kaksi miljoonaa tykkäystä keränneen videon alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Jenner oli itse vastikään kohujen keskellä, kun häntä syytettiin kuvanmuokkauksesta.

Kaunotar oli julkaissut Instagram-sivullaan useita toinen toistaan kauniimpia bikinikuvia ja lopulta paljastuikin, että yhtä Jennerin kuvaa oli fanien mukaan muokattu niin, että muokkausjäljet huomasi uima-altaan reunasta.

Tarkkasilmäinen fani oli jakanut muokatun kuvan Twitterissä hashtageilla "Epäonnistuminen" ja "Photoshop". Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Kylie Jenneria syytetään kuvanmuokkauksesta - poistiko tähti alkuperäisen julkaisun?

Lue myös: Kylie Jennerin 2-vuotiaan tyttären itsehillintä hämmästytti somen: 'En olisi itse pystynyt!'

Lue myös: Miltä Kylie Jennerin ajokorttikuva näyttää? Some: "Näytät siltä kuin olisit pilvessä"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat