Kuva: AOP

Linda Lampenius julkaisi kuvan vuosien takaa - poseeraa yhdessä supertähden kanssa

15.05.2020 13:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lampenius paljasti maaliskuussa, että on kärsinyt koronaoireista.

Viulisti Linda Lampenius, 50, julkaisi Instagram-sivullaan kuvan vuosien takaa. Julkaisussa Lampenius hymyilee kauniisti yhdessä supertähti Kylie Minoguen, 51, kanssa.

"Takaisinheitto aikaan, kun annoin Kylie Minoguelle palkinnon musiikkigaalassa. Kylie oli todella kaunis ja nöyrä ihminen", Lampenius kehuu.

Kylie Minogue on yksi maailman tunnetuimmista naisartisteista ja hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa levyä

Näet kuvan alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Lampenius paljasti maaliskuussa, että on kärsinyt koronavirukseen viittaavista oireista. Kuvankaunis muusikko kertoi Marja Hintikalle ja Vappu Pimiälle suorassa Vappu ja Marja Live -ohjelmassa, että ei edes päässyt testeihin, vaikka kuuluu riskiryhmään.

- Voin ihan hyvin nyt, mutta aikaisemmin yskin paljon enkä saanut henkeä, kun minulla on astma. En kuitenkaan pysty sanomaan, että onko minulla koronaa vai ei, koska en ole päässyt mihinkään testeihin. Testit lopetettiin täällä Ruotsissa ja ainoastaan, jos joutuu sairaalahoitoon, niin sitten testataan, Lampenius sanoi tuolloin.

Lopulta selvisi, että kyseessä oli kuin olikin koronavirus.

Voit lukea lisää tästä.

Lue myös: Bulimia muutti Linda Lampeniuksen äänen - ei pystynyt laulamaan edes tuutulauluja lapsilleen

Lue myös: MTV: Riskiryhmään kuuluvalla Linda Lampeniuksella koronaoireita - "En ole päässyt testeihin

Kilpailut

Uusimmat