Kuva: AOP

Justin Bieber toivoo, ettei olisi harrastanut seksiä ennen avioliittoa: 'Olisin säästynyt kivulta'

22.05.2020 09:15 - Ella Haura

Poptähti vastaili fanien kysymyksiin vaimonsa Hailey Bieberin kanssa pariskunnan Facebook-realityohjelmassa.

Poptähti Justin Bieber, 26, julkaisi vaimonsa malli Hailey Bieberin, 23, kanssa Facebook-realitysarjan, jonka tuoreimmassa jaksossa pari vastailee fanien kysymyksiin. Vuonna 2018 avioituneet Bieberit kertovat Kysy mitä tahansa -nimisellä videolla, mitä katuvat menneisyydessään.

Pariskunnan näkemykset erosivat toisistaan, ja Justin paljasti, että muuttaisi tekojaan, jos saisi palata ajassa taaksepäin.

- Muuttaisin varmaan monia asioita. En kuitenkaan kadu mitään, sillä olen oppinut virheistäni. Olisin säästänyt itseäni avioliittoon, koska olisin siten säästynyt monelta kivulta.

Justinin mielestä seksi voi tuntua monimutkaiselta, jos sitä harrastaa useamman kuin yhden kumppanin kanssa. Hailey ajatteli esiaviollisesta seksistä eri tavoin.

- En ajattele samoin, mutta meillä on erilaisia kokemuksia. Olen kuitenkin samaa mieltä siitä, että fyysinen suhde monimutkaistaa asioita. 

Kysy mitä tahansa -jakso on The Biebers on Watch -sarjan kuudes jakso. Sarjan aiemmissa jaksoissa on nähty muun muassa pariskunnan ihonhoitorutiineja sekä ruuanlaittoa. 

Pääset katsomaan uusimman jakson alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Justin Bieber julkaisi pariskuntaselfien, fanit hämmästelivät popparin asua: "Näytät metsurilta"

Lue myös: Justin Bieberin TikTok-video naurattaa somessa, Hailey-vaimo: "Olet sekopää!"

Lue myös: Hailey Bieberin itsetunto on kärsinyt Justinin fanien takia: "Olen kokenut olevani vähemmän nainen"

Kilpailut

Uusimmat