Kuva: AOP

Miley Cyrusin pikkusisko avautuu nuoruudestaan supertähden varjossa: 'Se oli sietämätöntä!'

19.05.2020 14:15 - Ella Haura

Mileyn pikkusisko Noah Cyrus on itsekin laulaja.

Poptähti Miley Cyrusin, 27, pikkusisko Noah Cyrus, 20, paljasti hiljattain Instagram-livelähetyksessään, millaista oli kasvaa supersuositun artistin varjossa. Noah on itsekin laulaja ja kertoi videollaan uuden Young & Sad -kappaleensa kertovan hänen vaikeasta nuoruudestaan. 

Noah puhui rehellisesti kokemastaan alemmuudentunteesta ja avautui saamastaan kritiikistä Mileyn siskona. 

- Tuntui, että kukaan ei välittänyt minusta paskaakaan. Ihmiset vertasivat minua Mileyyn, ja se oli sietämätöntä. Kaikki sanoivat, että tulen aina elämään siskoni varjossa.

Noah päätti puheenvuoronsa kertoen, että ei aio puhua aiheesta enää uudelleen. Hän kuitenkin haluaa ihmisten ymmärtävän, kuinka haastava hänen lapsuutensa on ollut.

- Kuulin jatkuvasti, että en ole tarpeeksi hyvä. Se oli todella rankkaa. 

Sisarukset vaikuttavat kuitenkin olevan keskenään hyvissä väleissä. The Independentin mukaan Miley on muun muassa puolustanut pikkusiskoaan Elvis Duranin, 55, podcastissa vuonna 2017. Tähti toivoi jaksossa, että Noah pysyy omana itsenään ja jatkaa muusikkouralla. Miley on myös kehottanut siskoaan jättämään somekommentit lukematta.

Noah onnitteli Mileyä Instagram-tilillään marraskuussa syntymäpäivän johdosta. Noah kertoo julkaisussaan, että rakastaa Mileyä todella paljon. Pääset katsomaan sisarusten videon alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: The Independent

Kilpailut

Uusimmat