Kuva: AOP

Jojo Siwa teki "historiallisen" tempun jälleen - pyrkiikö eroon lapsitähden roolistaan?

21.05.2020 13:15 - Milena Raappana

Somessa pohditaan, onko Jojo Siwa ottamassa askelta kohti uutta urasuuntausta.

Kuukausi takaperin ponnarityylistään tunnettu lapsitähti Jojo Siwa, 17, shokeerasi TikTok-kansaa avaamalla nimikkokampauksensa ja paljastamalla, miltä hänen hiuksensa näyttävät avoinaisina. Tekoa kommentoitiin muun muassa "historialliseksi". 

Entinen Tanssin superäidit -ohjelmassa esiintynyt tähti on jatkanut hulmuavalla kuontalollaan leikittelyä TikTokin "Wipe it down" -haasteessa. Kyseisillä videoilla käyttäjät pyyhkivät peiliä ja näkevät ulkomuotonsa muuttuvan esimerkiksi kotiasusta bilelookiin. 

Aluksi Jojo on pukeutunut värikkääseen asuun ja kiepauttanut hiuksensa kireälle ja korkealle ponnarille. Pyyhkäistyään peiliä hänen ylleen vaihtuu rennompi tyyli ja hänen hiuksensa ovat auki. Lopuksi sometähti vielä pyörähtää peilin edessä kutrit hulmuten. 

@itsjojosiwa

IT’S MY BIRTHDAY TOMORROW

♬ original sound - itsjojosiwa

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Somekansa ei edelleenkään saa tarpeekseen, miten erilaiselta Siwa näyttää vuosien saatossa hänen ikoniseksi tyylikseen kasvanutta kampausta. 

"Hän näyttää aivan eri persoonalta."

"Olen avonaisten hiusten fani."

"Minusta tuntuu, että hän pikku hiljaa yrittää päästä eroon hänen Jojo-hahmostaan. Ja olen valmis siihen."

Moni onkin spekuloinut, pyrkiikö Siwa muuttamaan uransa suuntaa. Hän täytti 19. toukokuuta 17 vuotta ja on kasvanut glitterillä, röyhelöillä ja ruseteilla höystetyksi viihdetähdeksi. Alkaako tästä Siwan uusi aikakausi, joka suuntaa kohti aikuismaisemaa tekemistä?

Lue myös: Entinen lapsitähti on lähes tunnistamaton pidätyskuvassaan - fanit huolestuivat

Lue myös: Ex-lapsitähti Konsta Hietanen sai roolin Salkkareista! "Tätä jännitystä sisälläni olen odottanut"

Lähde: Paper Magazine

Kilpailut

Uusimmat