Kuva: AOP

Pamela Anderson latasi suorat sanat Baywatch-elokuvasta: "Pidetään huono tv huonona tv:nä"

26.05.2020 13:15 - Milena Raappana

Pamela Andersonilla oli pieni cameorooli vuonna 2017 ilmestyneessä Baywatch-elokuvassa.

Alkuperäisen Baywatch-sarjan tähti Pamela Anderson, 52, ei ole vuonna 2017 ilmestyneen samannimisen elokuvan suuri fani. 

The Independent -julkaisu uutisoi Andersonin, jolla oli filmissä pieni cameorooli, sanoneen Watch What Happens Live With Andy Cohen -ohjelmassa, ettei elokuva vaikuttanut häntä.  

- En pitänyt siitä. Pidetään huono tv huonona tv:nä. Sehän se oli Baywatchissa viehättävää. Yritys tehdä näitä elokuvia televisiosta vain pilailee sen kustannuksella, Anderson tilitti. 

Zac Efronin, Dwayne JohnsoninAlexandra Daddarion, Priyanka Chopran ja Kelly Rohrbachin tähdittämän elokuvan budjetti oli myös povipommin mielestä tarpeettoman suuri. 

- 65 miljoonalla dollarilla (59,6 miljoonaa euroa) saisi tehtyä hyvän elokuvan. Me teimme sarjan 500 000 dollarilla (459 000 euroa) – oli samat räjähdykset, samat vesikohtaukset. Sehän siinä onkin hauskaa; luovuus, Anderson sanoi. 

Vaikka kriitikot lyttäsivät Baywatch-elokuvan, se oli lippukassamenestys ja keräsi maailmanlaajuisesti 177,9 miljoonaa dollaria eli noin 163 miljoonaa euroa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Pamela Andersonia verrataan somessa klassikkokaunottareen - huomaatko yhdennäköisyyden?

Lue myös: Pamela Anderson uusi legendaarisen Baywatch-kohtauksen - katso video

Lähde: The Independent

Uusimmat