Kuva: AOP

Suosittu komediasarja olisi saanut jatkoa vielä kahden kauden verran - yllätysuutinen muutti kaiken

26.05.2020 15:15 - Milena Raappana

Rillit Huurussa -sarjan Jim Parsonsin uutinen järkytti tuotantotiimiä ja pisti pisteen hittisarjalle.

Suosittu Rillit Huurussa -komediasarja tuli lähes 12 vuoden jälkeen päätökseensä viime vuoden toukokuussa. 

The Independent -julkaisu uutisoi, että fyysikkoystävyksistä kertova sarja olisi kuitenkin saanut jatkoa vielä kahden tuotantokauden verran ellei Sheldon Cooperia esittänyt Jim Parsons, 47, olisi päättänyt lopettaa.

Ohjelman tuotantosuunnittelija John Shaffner kertoi Metro-julkaisulle, että he olivat viimeisen kauden puolivälissä, kun tuotantotiimi sai ennen näyttelijöitä tietää yllättävästä päätöksestä. 

- Olimme lomaviikolla ja tulimme takaisin tekemään tuotantotapaamisemme, jossa kävimme käsikirjoituksen todella nopeasti läpi. Sitten lähdimme ja he alkoivat käymään näyttelijöiden kanssa läpi käsikirjoitusta ja jossain sen aikana sana kiiri, että tämä olisi viimeinen vuosi. 

Parsons oli ilmoittanut lomaviikolla sarjan ohjaajalle Chuck Lorrelle, ettei enää pysty näytellä hahmoaan. 

- Ja Chuck oli aina sanonut, että jos yksi näyttelijöistä jättää sarjan, sitten se loppuisi, Shaffner kuvaili tilannetta Metrolle. 

Shaffnerin mukaan Warner Brothers ja CBS olisivat jatkaneet ohjelmaa vielä kahden vuoden ajan. Yllätysuutinen sarjan päätöksestä oli vaikea pala nieltäväksi sen tekijöille. 

- Olin takaisin toimistolla ja kun kuulin tästä, menin alas näyttämölle ja näin Johnny Galeckin ja Kaleyn Cuocon sarjakuvakaupassa ja he halasivat toisiaan ja itkivät. Hetken aikaa ihmisten oli todella vaikeaa hyväksyä päätöstä ja työryhmä oli todella pettynyt, sillä se oli hyvä työ, Shaffner sanoi. 

Lue myös: Kulissien takainen suhde, salainen sukunimi: Asiat, joita et tiennyt Rillit huurussa -sarjasta

Lue myös: Rillit Huurussa -tähti hylättiin ensin ikonisesta roolista - sarja olisi saanut erilaisen käänteen

Lähteet: The Independent, Metro

Kilpailut

Uusimmat