Kuva: AOP

Chrissy Teigen otti koronatestin, huvittava reaktio tallentui videolle - "Rakastin sitä"

27.05.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Sosiaalisessa mediassa video on herättänyt monenlaisia tunteita.

Mallitähti Chrissy Teigen, 34, on sosiaalisessa mediassa suosittu hahmo konstailemattomien päivitystensä ansiosta. Nyt nainen on ihastuttanut jakamallaan videolla, jossa nähdään, miten hän ottaa koronavirustestin.

Vaikka testin ottaminen saattaa näyttää epämiellyttävältä, videolla Teigen hymyilee ja nauraa koko prosessin läpi. Videon saatesanoissa nainen ilmaisee mielipiteensä testin ottamisesta.

”Rehellisesti sanottuna rakastin sitä”, Teigen kirjoittaa.

Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Jotkut ovat kommenteissa ihmetelleet, miksi Teigen on saanut testin, kun kaikki halukkaat eivät sitä saa. Teigen on selventänyt, että Los Angelesissa kuka tahansa voi saada testin ilmaiseksi, ja hänen tuli ottaa testi, koska hän on menossa leikkaukseen.

Twitterissä on tullut myös muita soraääniä. Eräänkin kommentoijan mielestä video saattaa saada ihmiset kauhistelemaan testin ottamista entistä enemmän. Teigen ei ymmärrä tätä argumenttia.

”Minähän juuri sanoin, että tämä oli helppo homma ja nauroin koko ajan. Mitä oikein höpötät? Tuo oli niin helppoa kuin olla voi”, Teigen kirjoittaa vastauksena.

Monet ovat kuitenkin kiitelleet Teigeniä videon jakamisesta.

”Kiitos, kun näytät tämän. On tärkeää poistaa salaperäisyyttä tämän asian ympäriltä”, kommentoi yksi.

Hyvä, että jaoit tämän. Jotkut kuvista ovat olleet niin kammottavia, että ne saavat monet kavahtamaan testin ottamista”, kirjoittaa toinen.

Lue myös: Chrissy Teigen iski jäätävän piikin rikkaille ystävilleen - monet kinunneet lahjoituksia naiselta

Lue myös: "Olisin itkenyt" - Chrissy Teigenin kuva tyttärestään aiheutti somessa ihastusta ja kylmiä väreitä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat