Kuva: AOP

Tiesitkö? Harry Potter -elokuvan lopussa on "salainen seksikohtaus"

29.05.2020 18:15 - Milena Raappana

Harry Potter ja Azkabanin vanki -elokuvan lopputeksteissä on yksityiskohta, joka monen mielestä kertoo seksin harrastamisesta.

Harry Potter -elokuvat ovat täynnä pieniä yksityiskohtia, jotka huomaavat vain tarkkasilmäisimmät fanit. Yksi tällainen "salainen" seikka löytyy Harry Potter ja Azkabanin vanki -elokuvan lopputeksteistä. 

Elokuvan tekijöiden nimet pyörivät kelmien kartalla, joka näyttää useiden jalanjälkien sipsuttelevan Tylypahkan tiluksilla. Yhdessä kohdassa kahdet jalat ovat asettuneet kulmaukseen asentoon, jonka moni on The Independent -julkaisun mukaan tulkinnut kertovan seksin harrastamisesta. 

Peräti 11 minuuttia kestävien lopputekstien tekijä on Rus Wetherell, jolla meni 20 päivää kokonaisuuden rakentamiseen. Eräänä yönä neljän aikaan aamusta Wetherell päätti lisätä pariskunnan alkovimaiseen sopukkaan. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

- Joten heitin pariskunnan jalat sinne. Se oli jotain, joka huvittaa aikuisyleisöä ja jota lapset eivät oikeastaan ymmärrä, Wetherell kertoi Huffington Postille vuonna 2017. 

Tekijän mukaan kaksikko ei kuitenkaan harrasta seksiä, vaikka moni näin luuleekin, vaan he ennemminkin syleilevät toisiaan. 

Lue myös: Harry Potter -elokuvasta löytyy hauska yksityiskohta - oletko huomannut?

Lue myös: Somekansa teki entisestä Harry Potter -tähdestä yllättävän havainnon: 'Illan suurin yllätys'

Lue myös: Tiesitkö? Harry Potter -tähdet, jotka ovat tosielämässä isä ja poika

Lähde: The Independent, Huffington Post

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat