Kuva: AOP

Khloé Kardashian pelkää tyttärensä tulevaisuuden puolesta - julkaisi tärkeän kirjoituksen

01.06.2020 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yhdysvalloissa rasismikeskustelu käy kuumana.

Viime viikosta alkaen rasismikeskustelu on käynyt Yhdysvalloissa kuumana. Kaikki sai alkunsa siitä, kun aseeton tummaihoinen George Floyd kuoli pidätystilanteessa poliisin kovien otteiden vuoksi. Poliisi piti Floydin maata vasten ja painoi samalla polvellaan tämän kaulaa. Mies kuoli ja viimeisinä sanoinaan hän totesi: en saa henkeä. 

Tapahtuma on koskettanut yhdysvaltalaisia vahvasti. Ihmiset ovat ottaneet osaa ympäri maata järjestettyihin mielenosoituksiin. Myös monet julkisuudesta tutut kasvot ovat kertoneet oman mielipiteensä. Muun muassa Madonna julkaisi videon, jossa nähdään hänen poikansa tanssivan. 

Nyt myös Khloé Kardashian, 35, on ottanut osaa keskusteluun. Hän julkaisi Instagram-tilillään tärkeän kirjoituksen, jossa hän kertoo olevansa huolissaan myös oman tyttärensä tulevaisuudesta. 

"Kuten niin moni muukin, minäkin olen surullinen ja vihainen George Floydin murhasta. Olemme nähneet tämän liian monta kertaa. Tummaihoisia ihmisiä on syrjitty, he ovat joutuneet uhreiksi ja heitä on murhattu liian kauan. Minusta on järjetöntä, että edelleen vuonna 2020 ihmisillä on stereotypioita, joiden vuoksi he vahingoittavat ja sortavat ihmisiä näiden ihonvärin vuoksi," Kardashian kirjoittaa ja jatkaa:

"On sydäntäsärkevää, että vanhempien tulee opettaa lapsilleen tavat, joilla nämä pysyvät hengissä. Kenenkään isän ei pitäisi pelätä lapsensa turvallisuuden puolesta, kun tämä astuu ovesta ulos. Yhdenkään äidin ei pitäisi elää sellaisessa pelossa. Ja kun mietin omaa tytärtäni ja hänen sekä muiden lasten tulevaisuutta, tiedän, että meidän tulee tehdä tulevaisuudesta parempi."

Kardashian toteaa myös, että yksikään ihminen ei synny rasistina, vaan hän oppii siihen. 

"Ihminen ei synny rasistina, vaan hänelle opetetaan nämä uskomukset. Meidän on tehtävä oma osamme, jotta saamme tämän kierteen päättymään ja rasismin tässä maassa loppumaan."

Kardashianin kirjoitus on kerännyt satoja tuhansia tykkäyksiä vain muutamassa tunnissa. Päivityksen pääset katsomaan alta.

Alla näet kuvan Kardashianin pienestä True-tyttärestä.

Lue myös: Khloé Kardashianin ulkonäkö herätti taas kysymyksiä - tähti vastasi nokkelalla tavalla takaisin

Lue myös: Netin huhut Khloé Kardashianin raskaudesta menivät liian pitkälle - tähti menetti malttinsa täysin

Kilpailut

Uusimmat