Kuva: AOP

Koronavapaa kylä - Tom Cruisella hurjat suunnitelmat suosikkielokuvan kuvausten mahdollistamiseksi

04.06.2020 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Koronavirus esti kuvaukset vuoden alussa.

Näyttelijä Tom Cruisen, 57, pitäisi olla kuvaamassa action-elokuvasarjan Mission Impossiblen seitsemättä osaa, mutta koronapandemia siirsi kuvaukset hamaan tulevaisuuteen.

Nyt Daily Mail uutisoi, että Cruise haluaa saada elokuvan valmiiksi ja sen työntekijät takaisin töihin. Tähdellä onkin kunnianhimoinen suunnitelma, että hän voisi rakentaa koronavapaan kylän Oxforshiren lähelle, jotta kuvauksia voitaisiin jatkaa.

Kylään ei päästettäisi muita ihmisiä kuin työntekijöitä ja luksusasuntoautot pitäisivät huolen siitä, että kaikki luppoaika oltaisiin erillään. Kyseisessä "kuplassa" kuvaukset voisivat onnistua.

- Elokuvaa on jo siirretty useampaan otteeseen ja ei ole mitään merkkejä siitä, että maailma palautuisi ennalleen. Tämä on tapa saada asiat järjestymään turvallisesti, lähde paljasti The Sun -lehdelle.

- Hotelleissa ei pysty nyt asumaan, joten tuollainen kylä antaisi mahdollisuudet työntekoon. Tietenkin se olisi kallista, mutta Tom haluaa tehdä asiat aina suuremmin ja paremmin kuin muut. Mission Impossible -elokuvat ovat myös kovia kassamagneetteja, joten se olisi taloudellisti mahdollista.

Myös elokuvan tuottaja-assistentti oli kertonut, että kuvauksia pyritään mahdollisimman pian jatkamaan.

- Meillä on ajatuksia siitä, kuinka voimme tehdä asiat turvallisesti ja rauhassa. Yritämme päästä takaisin töihin viimeistään syksyllä.

Tällä hetkellä elokuvan pitäisi saapua teattereihin marraskuussa 2021.

Lue myös: Tom Cruise pakeni koronavirusta - suosikkielokuvasarjan kuvaukset jäivät kesken

Lue myös: Justin Bieber haastoi Tom Cruisen tappeluun, fanit hämmästelevät: "Mitäs tämä nyt on?"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat