Kuva: AOP

Adele kirjoitti esikoisalbuminsa humalassa ja rakasti sitä: "Humalainen kieli on rehellisin"

08.06.2020 21:15 - Senja Rapila

32-vuotias laulaja viihtyy nykyisin juhlimassa kotonaan ja ystäviensä luona, mutta ei julkisilla paikoilla.

Maailmankuulu laulajatähti Adele, 32, on kertonut tuoreessa haastattelussa välttelevänsä nykyään humaltumista julkisilla paikoilla. Megatähteys on tuonut naiselle ahdistusta muiden mielipiteistä.

- Käyn kyllä juhlimassa, mutta en mene julkkisten suosimiin paikkoihin. Pidän juhlia, mutta ystävieni luona. Jos vedän kännit, teen sen kotona. En tee sitä missään, missä joku voisi nähdä minut, Adele kertoo.

- Aiemmin rakastin olla humalassa, mutta kun tulin kuuluisammaksi, heräsin vain seuraavana päivänä miettien, että mitä helvettiä sanoin ja kenelle.

Tähti on myöntänyt aiemmin, että on ollut alkoholin suuri ystävä nuorempana. Hän uskoo, että esikoisalbuminsa 21 tunnelmat ovat heijastuneet pääosin silloisesta, nautinnonhaluisesta elämäntyylistä.

- Näen ulkopuolisen perspektiivistä sen, että en tule koskaan kirjoittamaan yhtä hyviä kappaleita, mitä on esikoisalbumillani. En ole enää yhtä nautinnonhaluinen kuin silloin, eikä minulla ole enää mahdollisuutta mennä niin rikki kuin silloin. 

- Olin aivan päissäni, kun kirjoitin tuota albumia. Humalainen kieli on rehellisin. Saatoin juoda kaksi pulloa viinia ja polttaa ketjussa. Sitten kirjoitin sanoituksia ylös ja aamulla mietin, että helvetti. Tuohan on aika hyvää tekstiä. Sen jälkeen löysin kappaleisiin melodian.

Lähde: Express

Lue myös: Fanit innostuivat Adelen ja näyttelijäkaunottaren yhdennäköisyydestä - oletko sinä samaa mieltä?

Lue myös: Adelella poikkeuksellinen asumisratkaisu ex-miehen kanssa - sisäpiirilähde paljastaa

Lue myös: Adelea kritisoitiin hurjasta painonpudotuksesta - sai entisen kuntovalmentajansa jyrähtämään

Kilpailut

Uusimmat