Kuva: AOP

Kendall Jenner joutui ilkeän Photoshop-pilan uhriksi - Black Lives Matter -kuva ei ole aito

10.06.2020 17:45 - Iiro Myllymäki

Malli on itse ottanut kantaa asiaan Twitterissä.

Mallikuuluisuus Kendall Jenner, 24, on joutunut puolustautumaan sen jälkeen, kun hänestä on levitetty muokattua kuvaa. Twitterissä on jaettu kuvakaappausta, jossa näyttäisi siltä, että Kendall Jenner poseeraisi Black Lives Matter -kyltin kanssa ja olisi jakanut kuvan Facebookiin. Kuvassa Kendall Jennerin varjosta kuitenkin näkyy, että nainen ei pitelekään kylttiä.

Netissä leviävässä kuvakaappauksessa on siis kyse kahdesta eri muokkauksesta: itse kuvaan muokatusta kyltistä ja kuvan muokkaaminen näyttämään aidolta Kendall Jennerin Facebook-julkaisulta.

Twitterissä esimerkiksi teknologiavaikuttaja Andru Edwards on jakanut kuvan kymmenille tuhansille seuraajilleen ja vihjannut, että Jenner olisi tarkoitushakuisesti muokannut rasisminvastaisen kyltin kuvaansa. Voit katsoa tämän julkaisun alta tai tästä linkistä.

Twitter-päivitykseen on tullut lukuisia kommentteja, joissa kuvakaappauksen huomautetaan olevan feikki. Monet kirjoittavat, että Jenner ei ole julkaissut kyseistä kuvaa millään sosiaalisen median alustallaan. Nyt myös Kendall Jenner on ottanut itse kantaa asiaan.

”Tämä on jonkun photoshoppaama. En ole päivittänyt tällaista”, Jenner kirjoittaa twiitissään, jonka näet alta tai tästä linkistä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen ivallinen kytkös, joka Jennerin ja Black Lives Matter -liikkeen välille on tehty. Uutisoimme hiljattain, että Jennerin vuoden 2017 parjattu Pepsi-mainos on noussut uudelleen esille tämänhetkisen rasisminvastaisen liikehdinnän myötä. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Kendall Jenner poseeraa muotijätin kuvissa, some hullaantui heti: "Olet kuin taidetta!"

Lue myös: Toistaiseksi suurin BLM-mielenosoitus keräsi Hollywood Boulevardille yli 50 000 osanottajaa - katso video

Lähde: Popcrush

Kilpailut

Uusimmat