Kuva: All Over Press

Näyttelijä Sean Pennillä on sitkeä maine Hollywoodissa: "Minusta voi olla vaikea pitää"

11.06.2020 18:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

59-vuotias näyttelijäkonkari toteaa, että väärinymmärrykset johtuvat usein siitä, etteivät ohjaajat kunnioita näyttelijöiden metodeja.

Näyttelijä Sean Penn, 59, on lahjakas näyttelijä, joka on palkittu kahdesti Oscar-palkinnolla. Mies on paljastanut, että lahjakkuudestaan huolimatta häntä pidetään Hollywoodissa vaikeana näyttelijänä.

- On useita kertoja, kun olen työskennellyt sellaisten ohjaajien kanssa, jotka eivät mielestäni olleet sellaisia tarinankertojia, mitä he antoivat olettaa meille näyttelijöille ennen kuvausten alkua, Penn kertoo haastattelussa.

Hän jatkaa, että joskus näyttelijöiden pitää rooliaan varten hakea sisimmästään erilaisia tunteita ja syvyyksiä. Hän kuvailee, että joskus kuvausten aikana 'pitää mennä mihin tahansa paikkaan sisällään, mikä on tarpeellista'. Näin näyttelijät valmistautuvat esimerkiksi vaikeisiin roolisuorituksiin ja sisäistävät hahmon olemuksen.

- Jos ympärilläsi olevat ihmiset eivät kunnioita sitä, sitä voidaan pitää ylimielisyytenä. Olen tietoinen siitä, että minusta voi olla vaikea pitää.

Lue myös: Stranger Things -fanit hämmentyivät Winona Ryderin kuvasta: "Mitä on Joylle on tapahtunut?"

Lue myös: Milk-tähti on vaikea aviomies

Lue myös: Näyttelijäkaunottaren pihatyöt saivat säikäyttävän käänteen: "Jouduin moottorisahaonnettomuuteen"

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat