Kuva: Senja Rapila

Tuure Boelius ei ole uskaltanut matkustaa kahteen vuoteen julkisilla - 'On pelottavaa olla minä'

22.06.2020 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Tuure Boelius avautuu kohtaamistaan pelottavista tilanteista tuoreella videollaan.

Laulaja ja tubettaja Tuure Boelius, 19, on ladannut YouTubeen On pelottavaa olla Tuure Boelius -nimisen videon, jossa hän kertoo juhannuksenvietostaan. Mies joutui kohtaamaan ikäviä tilanteita, jotka saivat hänet pelkäämään.

Mies oli viettämässä juhannusta porukalla mökillä Himoksella. Julkisuudessa paljon tunteita herättävä Boelius on tottunut törkykommentteihin netissä, mutta päin naamaa sanottuina ne tuntuvat pahemmilta.

- Joku random jäbä käveli meidän ohitsemme ja huusi perään, että ”tapa ittes”, Boelius kertoo.

Tuure Boelius ei jäänyt tilanteessa sanattomaksi, vaan vastasi kyseiselle huutelijalle.

- Huusin, että mitä sä sanoit. Hän sanoi, että ei mitään. Kävelin hänen luokseen ja sanoin, että älä v*ttu ikinä sano kenellekään noin, Boelius kertoo.

Toinen ikävä välikohtaus sattui Himoksen-mökin pihalla. Jälleen joku tuntematon mies alkoi huudella Boeliukselle, ja kun Boelius vastasi tälle, tämä lähti juoksemaan miestä kohti käsi nyrkissä.

- Se oli tulossa hakkaamaan mut. Olin itse tosi avuton siinä tilanteessa.

Tuure Boeliuksen seuralaiset ennättivät kuitenkin väliin, jolloin fyysiseltä yhteenotolta vältyttiin. Mies myöntää, että tällaisten tilanteiden takia häntä pelottaa olla julkisilla paikoilla.

- En ole kahteen vuoteen matkustanut julkisilla, ja vältän yksin liikkumista, koska mua pelottaa niin paljon, Boelius kertoo liikuttuneena kyyneliin.

Boeliuksen videon voit katsoa alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Tuure Boelius nousi otsikoihin vuonna 2017, kun hänet valittiin vuoden homoksi QX Gay Gaalassa vain 16-vuotiaana. Nuorukainen oli tullut kaapista ulos 15-vuotiaana YouTube-videollaan. Sittemmin Boelius on herättänyt kohua muun muassa Lätkäjätkä-Ville-kappaleellaan, jonka musiikkivideolla Boelius suutelee toista nuorta miestä ja molemmilla on päällään jääkiekkoilijoiden Leijona-paidat.

Lue myös: Tuure Boelius julkaisi "kivuliaan" videon, fanit samaistuvat: "Tiedän tunteen"

Lue myös: Tuure Boeliuksen kesätyylissä on palaset kohdallaan - kokonaisuuden kruunaavat sähäkät aurinkolasit

Uusimmat