Kuva: AOP

Disney+:n aloituspäivämäärä Suomessa selvisi - hinta on Netflixiä alhaisempi

23.06.2020 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kohuttu striimauspalvelu tulee Suomeen syyskuussa.

Striimauspalvelu Disney+ saapuu Suomeen 15. syyskuuta. Asian on nyt vahvistanut Walt Disney Direct-to-Consumer & International tiedotteessaan. Samana päivänä Disney+ aloittaa seitsemässä muussa Euroopan maassa, mukaan lukien Ruotsi, Norja ja Tanska.

Myös palvelun hinta on vahvistettu. Disney+:n kuukausimaksu on 6,99 euroa, ja jos palvelun ottaa vuodeksi kerrallaan, maksu on 69,99 euroa. Näin ollen Disney+ on hieman Netflixiä edullisempi. Tällä hetkellä Netflixin perussopimus maksaa kuukaudessa 7,99 euroa.

Disney+ tarjoaa sisältöä usealta eri viihdebrändiltä. Mukana ovat varsinaisen Disneyn lisäksi Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Palveluun tuotetaan myös vain siellä nähtäviä sarjoja ja elokuvia. Näin palvelu pyrkii haastamaan muun muassa Netflixin ja HBO:n.

Disney+ aloitti toimintansa viime marraskuussa Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Alankomaissa. Palvelu on ollut monen sensuurikohun keskellä, ja joidenkin kommentoijien mielestä Simpsoneista on tehty ”katselukelvoton” ohjelma kuvasuhdemuutoksen takia.

Lue myös: Disney+-palvelu jälleen sensuurikohun keskellä - nyt piilotettiin minimaalinen rintavako

Lue myös: Disney Plus ei sulattanut paljasta pintaa - karvapeitteellä piilotettu peppu sai somen irvailemaan

Lähde: DTCI

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat