Kuva: AOP

Megan Fox on kokenut esineellistämistä - sai lopulta hermoromahduksen

19.09.2019 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Fox kertoo asiasta ET-lehden haastattelussa.

Näyttelijäkaunotar Megax Fox, 33, kertoo, että on kokenut hermoromahduksen, kun häntä on seksualisoitu sekä esineellistetty ankarasti uransa aikana. Kaikki oli alkanut Jennifer´s Body -nimisen elokuvan kuvauksista.

33-vuotias tähti kertoi kokemuksistaan ET-lehdelle. Kun hän näytteli seksikästä hahmoa, vaikutti tämä kokonaan Foxin elämään ja siihen kuinka muut häneen suhtautuivat. Lopulta kaikki se söi häntä mentaalisesti.

- Sitä ei tapahtunut pelkästään elokuvan kuvauksissa, vaan jokapäiväisessä elämässäni. Jatkuvasti ja joka paikassa. Jokaisessa tuotannossa olin esineellistetty ja jokainen tuottaja näki minut pelkästään seksikkäänä. Se oli murtumispisteeni.

Fox halusi irtautua kaikesta.

- En halunnut tulla nähdyksi, en halunnut kuvauksiin, en halunnut tehdä haastatteluja tai kävellä punaisilla matoilla. Minulla oli jatkuvasti tunne, että minua kiusataan, joku huuttaa minulle tai minua pidetään pelkkänä heittopussina. Olin todella synkillä vesillä.

Lopulta raskaus pelasti Foxin minäkuvansa. Hän sai ensimmäisen lapsensa, Noahin, vuonna 2012.

- Kun tulin raskaaksi, mieleni avautui ja tietoisuuteni heräsi. Pystyin näkemään asioita eri kantilta ja hengittäa jälleen.

- Jokainen lapseni on kuin parempi versio minusta, Fox päätti.

Lue myös: Megan Fox jakoi kuvan lapsistaan - kiusaajat iskivät heti kovin sanoin

Lue myös: Megan Fox on raskaana

Lähde: The Blast

Kilpailut

Uusimmat