Kuva: AOP

Mikko Leppilampi ja Beata-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa - kaunis pari ristiäistunnelmissa

07.07.2020 11:45 - Iiro Myllymäki

Pariskunta on viime aikoina ryhtynyt jakamaan yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijänä, juontajana ja laulajana tunnettu Mikko Leppilampi, 41, seurustelee Miss Suomi 2018 -kilpailusta tunnetuksi tulleen taitoluisteluvalmentaja Beata Pappin, 25, kanssa. Pariskunta on pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa, mutta aivan viime aikoina he ovat tuoneet suhdettaan esiin sosiaalisessa mediassa. He molemmat julkaisivat kesäkuun lopussa yhteiskuvan Instagram-tileillään, ja nyt Papp on jakanut toisenkin kauniin yhteiskuvan.

Tuoreessa kuvassa pari nähdään ristiäistunnelmissa. Beata Papp kertoo kuvatekstissä, että kyseessä olivat hänen kummipoikansa ristiäiset. Kuvasarjan toisessa kuvassa Beata Papp ja Mikko Leppilampi poseeraavat maalaistunnelmissa traktorin vieressä. Leppilampi suo kuvassa kauniin katseen rakkaalleen. Kuvapäivityksen näet alta tai tästä linkistä. Parin yhteiskuvaan pääset kuvassa oikealla näkyvän nuolen kautta.

Beata Pappin seuraajat ovat ihastuneet kuviin, ja monet sydänemojit seuraavat toisiaan kommenteissa.

Mikko Leppilampi puhui hieman suhteestaan tuoreessa Anna-lehden haastattelussa. Mies kertoi, että Beata Pappilla on suuri rooli siinä, että mies on nyt onnellinen. Pääset lukemaan lisää miehen kommenteista tästä linkistä.

Lue myös: Mikko Leppilampi ja Lilia-tytär ottivat osaa somehaasteeseen - hauska tanssivideo hurmasi seuraajat

Lue myös: Mikko Leppilampi julkaisi kuvan lähes 40 vuoden takaa - "Äiti, oot aina ollu mun suurin sankari"

Kilpailut

Uusimmat