Kuva: AOP

Ridley Scott tuottaa elokuvan, johon sinäkin voit osallistua - vuosi 2020 yhdessä päivässä

12.07.2020 08:15 - Roy Kokkonen

Life In A Day saa jatko-osan kymmenen vuotta ensimmäisestä elokuvasta. Tarkoituksena on kuvata ihmisten elämää ympäri maailmaa yhden päivän aikana.

Videopalvelu YouTube lanseeraa toisen osan vuonna 2010 ilmestyneestä Life In A Day -elokuvasta. Projekti on Ridley Scottin tuottama ja sen ohjaa Oscar-palkittu Kevin Macdonald. Elokuvan kuvaamiseen voi osallistua kuka tahansa.

Elokuvan tarkoituksena on kuvata ihmisten elämää ympäri maailmaa 25. heinäkuuta. Ideana on kuvata itseään yhden päivän ajan ja lähettää video elokuvantekijöille, jotka koostavat videomateriaalista kokopitkän dokumenttielokuvan.

Elokuvan sivuilla kerrotaan, että tavallinen arki riittää, mutta jos jotain erikoista tapahtuu päivän aikana, kannattaa sekin kuvata. Elokuvantekijät pyytävät osallistujia vastaamaan myös kysymyksiin, kuten mitä pelkäät, mitä rakastat, mitä haluaisit muuttaa ja mitä taskussasi on. Videoita voi lähettää 2. elokuuta asti. 

Life In A Day on jatkoa vuonna 2010 tehdylle samannimiselle elokuvalle, jota on katsottu jo yli 16 miljoonaa kertaa. Elokuva koostettiin yli 80 000 videopätkästä, joita oli kuvattu 189 eri maassa. 

Osallistumaan pääset täältä. Katso elokuvan promovideo alta tai täältä:

Lähde: Life In A Day

Lue myös: Maailman suosituin tubettaja hautasi erimielisyydet YouTuben kanssa - yksinoikeussopimus solmittu

Lue myös: YouTuben ensimmäinen video täyttää 15 vuotta - klipillä yli 90 miljoonaa katselukertaa

Kilpailut

Uusimmat