Kaikki artikkelit

Idris Elba luuli, että häntä ammuttiin American Gangster -elokuvan kuvauksissa.
The Last Duel -elokuva julkaistiin lokakuussa. Affleck ja Damon esittävät elokuvassa pääosia ja käsikirjoittivat leffan tarinan.
Guccin perhe on huolissaan yksityisyydestään.
Scott paljasti Variety-julkaisun haastattelussa, että sekä Blade Runner- että Alien - Kahdeksas matkustaja -elokuvat, kääntyvät tv-sarjoiksi.
Ridley Scott on kerännyt urallaan useamman Oscar-ehdokkuuden ja ohjannut useita menestyselokuvia.
Vuonna 2000 ilmestynyt Gladiator voitti viisi Oscaria.
Elokuvan tuotannon pitäisi käynnistyä ensi keväänä.
Elokuvasarjan ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 1979.
Life In A Day saa jatko-osan kymmenen vuotta ensimmäisestä elokuvasta. Tarkoituksena on kuvata ihmisten elämää ympäri maailmaa yhden päivän aikana.
Elokuva oli yksi vuoden 2015 katsotuimmista leffoista.
20 vuotta sitten julkaistun elokuvan kuvauksissa ei läheltä piti -tilanteilta vältytty.
Pääosaa esittää Tom Hardy.
Gagan roolihahmo on yksi muotimaailman kuuluisan ja sotkuisen perhedynastian jäsenistä.
Shame-elokuvassa menestyksekkäästi näytellyt Michael Fassbender tekee uusimmalla roolisuorituksellaan varmasti jälleen vaikutuksen katsojiin. Tämän voi päätellä jo miehen uusimman elokuvan netissä leviävältä mainosvideolta.
Ohjaaja Ridley Scott on kertonut tekevänsä jatko-osan vuoden 1982 kulttisuosikille Blade Runner, jota monet pitävät koko 80-luvun parhaana scifi-elokuvana. Fanien järkytykseksi ohjaaja kuitenkin kertoi, että alkuperäisessä elokuvassa pääosaa näytellyt Harrison Ford ei tule olemaan mukana jatko-osassa.
Hollywoodissa peleistä ja leluista tehdyt elokuvat ovat olleet jo pitkään arkipäivää. Nyt Ridley Scott tekee elokuvan, joka perustuu Monopoli-peliin.