Kuva: All Over Press

Glee-tähtien kuolemissa karmiva yhteensattuma

14.07.2020 13:45 - Senja Rapila

Kevin McHale uskoo suurempiin voimiin Naya Riveran tapauksessa. Riveran ruumis löydettiin nimittäin edesmenneen Glee-tähti Cory Monteithin kuoleman vuosipäivänä.

Uutisoimme aiemmin tänään, että Piru-järvellä kadonnut Glee-tähti Naya Rivera, 33, on löytynyt hukkuneena. Rivera katosi viime viikon keskiviikkona ollessaan 4-vuotiaan poikansa kanssa uimassa. Poika löytyi myöhemmin yksin veneestä. Poika on kertonut viranomaisille olleensa uimassa äitinsä kanssa, mutta Rivera ei noussut enää veneen kyytiin takaisin.

Nyt Glee-tähti Kevin McHale on kommentoinut julkisesti, että uskoo edesmenneen Glee-tähti Cory Monteithin auttaneen ystävänsä löytämisessä. Monteith kuoli seitsemän vuotta sitten 13. päivä heinäkuuta vuonna 2013 Vancouverissa huumeiden yliannostukseen.

Riveran ruumis löydettiin Piru-järvestä 13. päivä heinäkuuta vuonna 2020.

"En ole millään tavalla uskonnollinen, mutta olisitte todella taitavia jos vakuuttaisitte minut siitä, ettei Cory auttanut meitä löytämään tyttöämme tänään. Nämä kaksi, monella tapaa, olivat mies- ja naisversiot toisistaan. Niin mukavia, välittivät syvästi, olivat idioottimaisen lahjakkaita, hauskoja ja todella, todella hyviä ihmisiä", McHale kirjoittaa.

Voit katsoa twiitin alapuolelta.

Yläriviltä vasemmalta oikealle: Glee-tähdistä promokuvassa vierekkäin poseeraavat Mark Salling, Cory Monteith ja Naya Rivera ovat kuolleet. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Zac Efronin, 32, muodonmuutos sai fanit sekaisin, myös miehet innostuivat: "En ole ihan niin hetero"

Lue myös: Myytinmurtajat-tähti Grant Imahara, 49, on kuollut - Adam Savage muistelee ystäväänsä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat