Kuva: AOP

Elviksen tyttärenpojan tyttöystävä huusi "Älä tee sitä" miehen kuolinyönä, kertoo naapuri

14.07.2020 11:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Elviksen lapsenlapsen naapuri kertoi miehen viimeisestä yöstä brittilehti Daily Mailille.

Elvis Presleyn tyttärenpoika ja Lisa Marie Presleyn poika Benjamin Keough kuoli 27-vuotiaana. Syyksi epäillään itsemurhaa.

Poliisi saapui Keoughin perheen asunnolle varhain sunnuntaiaamuna. Miehen naapuri kertoi brittilehti Daily Mailille kuulleensa asunnosta juhlinnan ääniä noin kello yhdeltä aamuyöstä.

Hän kertoi lehdelle kuulleensa naisen huutavan "Älä tee sitä!" noin puoli neljältä aamuyöstä. Naapuri kertoi, ettei hän kuitenkaan ollut kuullut laukauksia asunnosta.

Benjamin Keoughin perheen talo, josta hänet löydettiin kuolleena. (kuva: AOP)

Myöhemmin naapuri oli kuullut poliisin puhuttavan talon pihalla hätääntynyttä naista, jonka uskotaan olevan Keoughin tyttöystävä. 

- Kuulin jonkun puhuvan kovaan ääneen ulkona. Se oli ilmeisesti hänen tyttöystävänsä, puhumassa poliisille. Hän oli aika hysteerinen, sanoen "En voi uskoa sitä". Hän sanoi, "Perhe tulee vihaamaan minua" ja "He tulevat syyttämään minua", naapuri kertoi.

Poliisi uskoo Keoughin tehneen itsemurhan ampumalla itseään rintaan. Hän ei juuri viihtynyt julkisuudessa ja oli tunnettu lähinnä isoisäänsä muistuttavasta ulkonäöstään. Vuonna 2009 hän teki levytyssopimuksen Universalin kanssa, mutta ei koskaan julkaissut albumia.

Lue myös: Justin Bieber rikkoi Elviksen 59 vuotta vanhan listaennätyksen

Lue myös: Elviksen tytär kertoo olevansa vararikossa - manageri tuhlasi sadan miljoonan omaisuuden

Lähteet: Daily Mail, TMZ

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat