Kuva: AOP

Lisätietoa Naya Riveran hukkumisesta - käytti viimeiset voimansa poikansa pelastamiseen

14.07.2020 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Poliisin mukaan Rivera pelasti poikansa ennen traagista onnettomuutta.

Glee-tähti Naya Rivera, 33, löydettiin Piru-järvestä hukkuneen viisi päivää katoamisensa jälkeen. Katoamispäivänä Riveran 4-vuotias poika löydettiin veneestä yksin. Hän kertoi pelastajille tuolloin, että äiti oli mennyt uimaan, muttei ollut enää noussut takaisin veneeseen. 

Tuoreimpien uutisten mukaan kyseessä on suuri tragedia. Poliisin mukaan Rivera pelasti nimittäin poikansa vedestä ja nosti tämän turvaan veneeseen. Voimat eivät kuitenkaan enää riittäneet oman hengen pelastamiseen. 

- Olettamuksena on, että vene alkoi ajautua kauemmas uimareista. Rivera sai nostettua poikansa takaisin veneeseen, mutta voimat loppuivat kesken, poliisi Bill Ayub kertoo.

Aiemmin kerroimme, kuinka Piru-järvellä on aiemminkin sattunut ikäviä tapaturmia. Järvellä uiminen on turvallista ainoastaan merkatuilla uintipaikoilla. Vuoden 1994 jälkeen Piru-järvellä on hukkunut kahdeksan ihmistä. Yli 12 000 ihmistä on allekirjoittanut vetoomuksen, jossa vaaditaan lisää kylttejä varoittamaan ihmisiä järvellä uimisen vaaroista, kertoo TMZ.

Lue myös: Kohuttu Glee-tähti on pysynyt vaiti Naya Riveran katoamisesta - somehäirintä ajoi pois Twitteristä

Lue myös: Kadonneesta Glee-tähti Naya Riverasta ei jälkeäkään - Piru-järvi vaatinut aiemmin jo 8 uhria

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat