Kuva: AOP

Kohuttu Glee-tähti on pysynyt vaiti Naya Riveran katoamisesta - somehäirintä ajoi pois Twitteristä

13.07.2020 15:15 - Iiro Myllymäki

Monet ovat olleet tyytymättömiä siihen, että Lea Michele ei ole kommentoinut mitenkään Glee-kollegansa katoamista.

Näyttelijä-laulaja Lea Michelen, 33, kerrotaan poistaneen Twitter-tilinsä jouduttuaan nettihäirinnän kohteeksi. Häirinnän syynä oli se, että nainen ei ole julkisesti puhunut mitään entisen Glee-kollegansa Naya Riveran, 33, katoamisesta. Rivera katosi viime viikon keskiviikkona, ja hänen uskotaan hukkuneen Kaliforniassa oltuaan uimassa 4-vuotiaan poikansa kanssa.

Monet ihmettelivät, että Lea Michele pysyi tapauksesta vaiti, ja jotkut kommentoijat muistuttivat Michelen ja Riveran viileistä väleistä Gleen kuvauksissa. Naya Rivera on myöntänyt kirjassaan Sorry Not Sorry, että kaksikon välillä oli hankala työsuhde. Rivera esitti musikaalisarjassa Santana Lopezia, ja Lea Michele nähtiin pääroolissa Rachel Berrynä.

”Olemme molemmat voimakastahtoisia ja kilpailunhaluisia, emme ainoastaan toistemme kanssa vaan kaikkien kanssa, eikä tuo ole hyvä yhdistelmä. Kun Santana muuttui taustalla olevasta hahmosta näkyvämmän tarinan omaavaksi, Rachel - tai siis Lea - ei tainnut tykätä valokeilan jakamisesta”, Rivera kirjoittaa kirjassaan.

Riveran mukaan kuudennen kauden kuvaksissa Michele ei puhunut hänelle sanaakaan, vaan jätti hänet täysin huomiotta. Kuudes kausi oli sarjan viimeinen.

Lea Michele on saanut viime aikoina paljon kritiikkiä käytöksestään Gleen kuvauksissa. Useampi kollega on puhunut naisen epäasiallisesta ja ylimielisestä käytöksestä, ja Lea Michele on pyytänyt anteeksi.

Naya Riveran katoamisen jälkeen Lea Michele on saanut myös puolustusta. Niin ikään Gleessä näytellyt Amber Patrice Riley, 34, on kirjoittanut Twitterissä, että hänen mielestään kukaan ei ole kenellekään velkaa julkista surun osoittamista. Riley näytteli sarjassa Mercedes Jonesia.

”Osoittakaa vähän kunnioitusta. Energiamme menee nyt siihen, että yritämme löytää Nayan ja rukoilemme hänen ja hänen perheensä puolesta. Kukaan ei ole kenellekään velkaa netissä surun esittämistä netissä. Tämä on musertava tilanne. Keskitytään Nayaan ja hänen perheeseensä, eikä meihin muihin”, Amber Patrice Riley kirjoittaa.

Näet naisen twiitin alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Glee-tähti Naya Rivera edelleen kadoksissa - ex-mies saapui etsintäpaikalle

Lue myös: Kadonneesta Glee-tähti Naya Riverasta ei jälkeäkään - Piru-järvi vaatinut aiemmin jo 8 uhria

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat