Kuva: AOP

Chrissy Teigen poisti 60 000 twiittiä - nettisalapoliisit yrittävät yhdistää mallin jättiskandaaliin

15.07.2020 15:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Mallikaunotar on huolissaan perheestään, sillä internetin salapoliisit yrittävät vetää hänet mukaan Jeffrey Epsteinin skandaaliin.

Malli Chrissy Teigen, 34, on ilmoittanut julkisesti poistaneensa yli 60 000 twiittiä Twitter-palvelusta. Teigenin julkinen ilmoitus tuli sen jälkeen, kun fanit huomauttivat asiasta Twitterissä.

Teigen on kertonut olevansa huolissaan perheestään, sillä internetin syövereissä häntä yritetään jatkuvasti yhdistää Jeffrey Epsteinin skandaaliin. Epstein oli yhdysvaltalainen liikemies, jota syytettiin alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Hän kuoli tutkintavankeudessa hirttäytymällä. Hiljattain miljoonaperijätär Ghislaine Maxwell pidätettiin epäiltynä Epsteinin avustamisesta.

Internetin käyttäjät alkoivat spekuloida Teigenin yhteyttä Epsteiniin ja Maxwelliin sen jälkeen, kun Teigenin nimi oli väitetysti listattuna Epsteinin yksityislentokoneen lentolokissa. Mallia ei ole virallisesti syytetty mistään yhteyksistä Epsteiniin.

"Poistin 60 000 twiittiä, koska en kestä teitä idiootteja enää, ja olen huolissani perheestäni. Löydätte minut puhumassa taaperoista ja tiaroista vuonna 2013 ja luulette olevanne jotain helvetin salapoliiseja", Teigen kuittaa.

Julkkiksista myös Tom Hanks on ollut internetin omien salapoliisien kohteena.

Lue myös: Malli Chrissy Teigen kuvassa, johon moni suomalainen saattaa samaistua - tunnetko tuskan?

Lue myös: "Miksi rintani ovat puhelimessasi?" - Chrissy Teigen bongasi uutisankkurin katselemasta rintojaan

Lue myös: "Näytin ihan hullulta" - 10 julkkista, jotka kertovat katuvansa kauneusleikkauksiaan

Lähde: E! News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat