Kuva: AOP

Meghan Markle ei ota takaisin rescue-koiraansa, jonka jätti Kanadaan - syynä prinssi Harry

17.07.2020 18:15 - Senja Rapila

Kertoman mukaan koira ei pidä erityisemmin prinssi Harrysta.

Daily Mail -sivusto uutisoi, että Meghan Markle, 38, ei aio ottaa rescue-koiraansa takaisin muutettuaan prinssi Harryn kanssa kotiseuduilleen. Pariskunta muutti vuoden alussa Iso-Britanniasta Yhdysvaltojen Los Angelesiin.

Naisen omistama rescue-koira Bogart jäi asumaan Marklen ystävän luokse Kanadaan, Torontoon, kun daami muutti Iso-Britanniaan kuninkaallisten luokse vuonna 2017. Kerrotaan, että Markle oli todella surullinen jouduttuaan jättämään Bogartin. Mukaansa kuninkaalliseen hoviin näyttelijä kuitenkin otti vanhan beaglensa, Guyn.

Lähteet kertovat lehdelle, että Markle ei todennäköisimmin ota Bogartia asumaan enää luokseen. Näyttelijä on aiemmin sanonut, että Guy ja Bogart ovat hänen koko elämänsä.

"Meghan rakastaa sitä koiraa, mutta päätös siitä, ettei hän ota koiraa enää takaisin, johtuu Bogartin suhteesta Harryn kanssa", lähteet kertovat.

Meghan ja prinssi Harry adoptoivat vuonna 2018 mustan labradorinnoutaja Ozin. Oz ja Marklen rescue-beagle Guy lennätettiin Kanadaan vain tovi sen jälkeen, kun pariskunta sanoutui irti kuninkaallisista tehtävistään.

Lue myös: Prinssi Harry paljasti hetken, jolloin lopullisesti rakastui Meghaniin

Lue myös: Meghan Markle syyttää kuninkaallista hovia: Kukaan ei suojellut median kirjoituksilta

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan palkkasivat "julkkisten salaisen palvelun" - hintalappu 8000 euroa päivässä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat