Kuva: AOP

Meghan Markle syyttää kuninkaallista hovia: Kukaan ei suojellut median kirjoituksilta

02.07.2020 15:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

38-vuotias herttuatar joutui brittilehtien syynättäväksi ollessaan raskaana. Kukaan ei tehnyt asialle mitään - eikä hän itsekään saanut puolustaa itseään.

Sussexin herttuatar Meghan Markle on syyttänyt kuninkaallista perhettä siitä, ettei saanut raskauden aikana tarpeeksi tukea ja suojelua. Syytökset tulevat sen jälkeen, kun Markle on lakimiehineen nostanut syytteen kahta brittilehteä vastaan. Lehdissä tiettävästi julkaistiin entisen näyttelijän raskaanaolon aikana muun muassa Meghan Marklen kirjoittama, yksityinen kirje isälleen.

Mirror-lehden saamien tietojen mukaan laillisissa dokumenteissa kerrotaan Marklen syyttävän kahta brittilehteä yksityisyyden rikkomisesta ja siitä, että hänestä tehtiin paljon valheellisia ja vahingollisia artikkeleita. Dokumenttien mukaan erään lehden kirjoitukset olivat varsinkin loukkaavia ja aiheuttivat emotionaalista ahdinkoa ja vahinkoa herttuattaren henkiselle hyvinvoinnille.

"Hänen ystävänsä eivät ole koskaan nähnyt häntä tällaisessa tilassa. He olivat oikeutetusti huolissaan Marklen hyvinvoinnista, varsinkin kun hän oli raskaana, eikä häntä suojellut kukaan, ja lisäksi häntä kiellettiin puolustamasta itseään", dokumenteissa kirjoitetaan.

Oikeuden dokumenteista selviää myös, että Markle on tunnistanut viisi ystävää, jotka ovat antaneet lehdille haastattelun liittyen kirjeeseen.

Lue myös: Prinssi Harrystä ja Meghanista julkaistaan kirja - kuninkaalliset pelkäävät kirjan sisältöä

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan palkkasivat "julkkisten salaisen palvelun" - hintalappu 8000 euroa päivässä

Lue myös: Meghan Marklen hiljaisuus George Floydin kohtalosta hämmensi somessa - sitten tapahtui käänne

Lue myös: Prinsessa Dianan entinen hovimestari: "Meghan ei olisi tullut toimeen hänen kanssaan"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat