Kuva: AOP

Netflix aloittaa kaikkien aikojen kalleimman tuotantonsa - mukana Ryan Gosling ja Avengers-tähti

20.07.2020 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ohjauksesta vastaavat Avengers: Endgame -elokuvan ohjaajat.

Deadline-uutissivusto kertoo, että Netflix on aloittamassa kaikkien aikojen kalleimman tuotantonsa. Suoratoistojätti on nimittäin julkaisemassa tulevaisuudessa The Gray Man -elokuvan, jonka budjetiksi on annettu huimat 200 miljoonaa dollaria, eli noin 174,7 miljoonaa euroa.

The Gray Man on tarkoitus olla tulevan elokuvasarjan ensimmäisen osa ja siitä kaavaillaan samanlaista tuotetta kuin James Bondista. Pääosiin on palkattu Ryan Gosling sekä Avengers-tähti Chris Evans. Ohjauksesta vastaavat Joe ja Anthony Russo, jotka ohjasivat myös kaikkien aikojen eniten lipputuloja tuottaneen Avengers: Endgame -elokuvan.

Elokuva pohjautuu Mark Greaneyn vuonna 2009 julkaisemaan romaaniin, joka kertoo Court Gentry -nimisestä palkkatappajasta ja entisestä CIA-agentista. Russot ovat työstäneet ideaa jo useamman vuoden.

- Elokuva on kahden hienon näyttelijän taideteos ja esittää kaksi eri puolta CIA:sta. He, jotka esimerkiksi rakastivat Captain America: Winter Soldier -leffaa, voivat löytää tästä samaa, mutta oikeassa maailmassa, Anthony Russo sanoi Deadlinelle.

Russot toivovat pääsevänsä täysillä elokuvan kimppuun jo ensi vuonna, riippuen koronapandemian tilanteesta.

Lue myös: Netflix paljasti katsotuimmat alkuperäiselokuvat - Thor-komistuksen toimintaleffa kärkipaikalla

Lue myös: Odotettu fantasiasarja pian Netflixissa - suoratoistojätti jakoi maistaisen

Lue myös: Julma virus tappoi suuren osan Pohjoismaiden asukkaista - suosittu sci-fi-sarja jatkuu elokuussa

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat