Kuva: AOP

Kanye West kääntyi vaimoaan Kim Kardashiania ja anoppiaan vastaan - "Yrititte vangita minut"

21.07.2020 10:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Kanye West julkaisi useita perhettään syyttäviä twiittejä kohua herättäneen vaalitilaisuutensa jälkeen.

Kanye Westin, 43, presidentinvaalikampanja sai jälleen hämmentävän käänteen maanantai-iltana, kun räppäri kääntyi perhettään vastaan erikoisessa Twitter-vuodatuksessa. Sittemmin poistetuissa julkaisuissa hän syyttää vaimonsa Kim Kardashianin, 38, ja tämän äidin Kris Jennerin, 64, yrittäneen "vangita" hänet.

"Kim oli lentämässä Wyomingiin lääkärin kanssa, jotta hän voisi vangita minut kuten elokuvassa Get Out, koska itkin eilen kertoessani, että pelastin tyttäreni hengen", hän kirjoitti.

Get Out kertoo tummaihoisesta miehestä, joka on vierailemassa valkoihoisen tyttöystävänsä vanhempien luona. Asiat menevät kuitenkin huonoon suuntaan ja vierailu saa painajaismaisia piirteitä.

"Jos joudun vangituksi kuin Mandela, tiedätte miksi", hän lisäsi.

Hän syytti myös Kardashianin äitiä, Kris Jenneriä. West kirjoitti, että Jenner ei saa enää tulla hänen lastensa lähelle. 

"Te kaikki yrititte vangita minut", hän kirjoitti.

Lisäksi West puhui Kardashianin yli kymmenen vuotta sitten otetuista kuvista, jotka julkaistiin Playboy-miestenlehdessä. Hän julkaisi myös kuvakaappauksen tekstiviestistä, jonka hän oli lähettänyt Kris Jennerille. Viesteissä hän kysyi, onko Kris valmis puhumaan, vai vieläkö hän aikoo olla vastaamatta.

Kanye West oli sonnustautunut luotiliiviin kohua herättäneessä kampanjatilaisuudessa. (kuva: AOP)

Uutisoimme aiemmin Westin vaalitilaisuudesta, jossa hän purskahti kyyneliin ja kertoi vaimonsa Kim Kardashianin suunnitelleen heidän vanhimman tyttärensä Northin abortoimista Kardashianin ollessa raskaana.

Sisäpiirilähteiden mukaan Westin lähipiiri oli pahoittanut mielensä hänen kampanjatilaisuudessa esittämistä väitteistä, kertoo TMZ. Lehden mukaan Westin uskotaan kärsivän tällä hetkellä kaksisuuntaisen mielialahäiriön maniavaiheesta.

Westin kampanja ehdittiin jo kertaalleen uutisoida päättyneeksi hänen vaalityöntekijänsä antaman lausunnon perusteella. Viikonloppuna nähdyn kampanjatilaisuuden perusteella vaalityö vaikuttaa kuitenkin jatkuvan edelleen. Toisaalta miehen viimeisin twiitti jättää tilanteen vielä avoimeksi.

"Aion keskittyä musiikkiin nyt", hän kirjoitti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös: Kanye West ja Kim Kardashian meinasivat tehdä abortin: "Melkein tapoin tyttäreni"

Lue myös: Presidentiksi aikova Kanye West ei enää kannata Trumpia: "Otan punaisen hatun pois nyt"

Lähteet: Daily Mail, TMZ, Page Six

Suosittelemme

Uusimmat