Kuva: AOP

Kanye West ja Kim Kardashian meinasivat tehdä abortin: "Melkein tapoin tyttäreni"

20.07.2020 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kanye West kertoi presidentinvaalikampanjatilaisuudessa, että hän harkitsi nykyisen vaimonsa kanssa raskaudenkeskeytystä esikoislapsen kohdalla.

Uutisoimme aiemmin, että räppäri ja muotisuunnittelija Kanye West, 43, pyrkii Yhdysvaltain presidentiksi, ja myöhemmin kerrottiin, että mies onkin perunut suunnitelmansa. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että mies on jatkamassa kampanjaansa, sillä hän on pitänyt presidentinvaalikampanjatilaisuuden Etelä-Carolinassa.

Kanye West puhui tilaisuudessa muun muassa aborttikannastaan. Pari viikkoa sitten julkaistussa haastattelussa mies kertoi olevansa aborttia vastaan. Nyt hän kertoi henkilökohtaisista kipuiluistaan kysymyksen parissa. West kertoi harkinneensa abortin tekemistä nykyisen vaimonsa Kim Kardashianin, 38, kanssa, kun pari alkoi odottaa ensimmäistä lastaan vuonna 2012. Aiheesta puhuminen sai räppärin liikuttumaan kyyneliin.

- Melkein tapoin tyttäreni. Raamatussa sanotaan, että ”älä tapa”. Muistan, kuinka tyttöystäväni soitti minulle itkien ja huutaen. Olin räppäri ja minulla oli eri tyttöystäviä, ja sitten hän sanoi olevansa raskaana. Tulin ensin iloiseksi, mutta sitten huolestuin, West muisteli.

Kanye West kertoi, että noin kolmen kuukauden ajan pari mietti abortin tekemistä. Eräs tilanne sai Westin tajuamaan, että abortti ei ole oikea ratkaisu. Hän kertoi olleensa tietokoneella työstämässä luovia asioitaan, kun näyttö muuttui mustavalkoiseksi. Hän koki, että tämä oli Jumalan tapa viestiä hänelle, että tämän näkemyksen väliin ei ihmisen tule tulla. Lopulta pari päätti pitää lapsen. North-lapsi on nyt 7-vuotias, ja parilla on myös kolme muuta lasta.

- Vaikka vaimoni haluaisi erota minusta tämän puheen jälkeen, sanon, että hän toi Northin tähän maailmaan silloinkin, kun en itse sitä halunnut. Hän nousi puolustamaan lasta, West sanoi.

Mies myös kertoi, että hänen oma isänsä olisi halunnut tehdä raskaudenkeskeytyksen silloin, kun häntä alettiin odottaa. Miehen äiti kuitenkin piti päänsä eikä suostunut aborttiin.

- Äitini pelasti henkeni, sillä isäni halusi abortin.

Kanye West tähdensi vielä, ettei halua tehdä abortista laitonta. Hän toivoo, että tulevia äitejä tuettaisiin rahallisesti, jotta abortteja tehtäisiin vähemmän. Mies ehdotti kampanjatilaisuudessaan, että tuleville äideille voitaisiin antaa esimerkiksi miljoona dollaria (noin 870 000 euroa).

Lue myös: Presidentiksi aikova Kanye West ei enää kannata Trumpia: "Otan punaisen hatun pois nyt"

Lue myös: Kim Kardashianista tulee miljardööri - Kanye West onnitteli Twitterissä jakamalla kuvan tomaatista

Lähde: Metro.co.uk

Suosittelemme

Uusimmat