Kuva: AOP

Britney Spears julkaisi bikinikuvan, tatuoi koko kehonsa hennalla: "Vaadin huomiota"

28.07.2020 16:15 - Roy Kokkonen

Britney Spears kertoo, että hän on innoissaan hennatatuoinneista. Laulajan seuraajat ovat edelleen huolissaan hänen hyvinvoinnistaan.

Poptähti Britney Spears, 38, julkaisi huomiota herättävän kuvasarjan Instagramissa. Laulaja poseeraa bikineissä yltäpäältä hennatatuointien peittämänä.

"Intouduin hennan kanssa! Luulen, että hain boheemia lookkia toisessa kuvassa. En tiedä mitä käteni tekevät lanteillani! Luulen, että vaadin huomiota!" hän kirjoittaa kuvatekstissä.

Spearsin somekäytös on herättänyt huolta kevään ja kesän aikana hänen seuraajissaan. Viime viikolla hän julkaisi meikittömiä kuvia, jotka saivat osan seuraajista epäilemään jopa salaliittoa.

Laulajan isä on toiminut hänen edunvalvojanaan vuodesta 2007 asti, kun hän sai julkisen hermoromahduksen. Pitkään jatkunut holhoussuhde on nostanut hänen seuraajansa varpailleen ja aikaansaanut #FreeBritney -liikkeen, joka vaatii holhouksen lopettamista.

Spearsin isoveli Bryan, 43, otti kantaa hänen tilanteeseensa tuoreessa haastattelussa. Laulajan edunvalvonnan tarve arvioidaan uudelleen oikeudessa elokuun aikana.

- Hän on ollut tässä jutussa (edunvalvonnassa) jo jonkin aikaa. Sille oli tietenkin tarve aluksi. Nyt he ovat tehneet joitakin muutoksia, ja ainut, mitä me voimme tehdä, on toivoa parasta, hän sanoi.

Spearsin julkaisemien kuvien kommenttikentissä on jo pitkään korostunut huoli tähden hyvinvoinnista. Sama on nähtävissä näissäkin kuvissa. Seuraajat ovat kiinnittäneet huomiota siihen, että toisessa kuvassa ei ole nähtävissä hennatatuointeja.

"Nämä kuvat on otettu eri aikaan!" eräs kommentoi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Tähti julkaisi bikinikuvan jälkeen kuitenkin toisen kuvan, jossa hennatatuoinnit ovat  jälleen nähtävissä hänen rintakehällään.

View this post on Instagram

🌹🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös: Britney Spearsin veli laulajan edunvalvonnasta: "Hän on halunnut siitä pois jo pitkään"

Lue myös: Britney Spears julkaisi "meikittömiä" kuvia - Demi Lovato ihastelee, fanit epäilevät salaliittoa

Lue myös: Britney Spearsin fanit huolestuvat päivä päivältä enemmän: "Nämä videot käyvät pelottaviksi"

Kilpailut

Uusimmat