Kuva: All Over Press

Riverdale-näyttelijä odottaa esikoistaan - samaan aikaan puoliso haki avioeroa

28.07.2020 12:45 - Senja Rapila

Vanessa Morgan odottaa esikoislastaan. Sen lisäksi hän käy tällä hetkellä läpi eroprosessia.

Netflixin suosikkisarja Riverdalesta tuttu näyttelijä Vanessa Morgan, 26, odottaa esikoistaan. Hän kertoi asiasta viikonloppuna omalla Instagram-tilillään. Syntyvä pienokainen on odotetusti poika.

Näyttelijä kirjoittaa kuvatekstissään, että halusi kertoa itse ilouutiset faneilleen ennen kuin ne tavoittavat maailman median edustajien tai lähipiirin juorujen kautta. Lisäksi, kuten monet muutkin julkisuudesta tutut tähdet ovat viimeaikoina päättäneet, myös Morgan aikoo pitää lapsensa poissa julkisuudesta.

"Olen itse kasvanut julkisena silmätikkuna siitä asti, kun aloitin näyttelemisen kuusivuotiaana. Vaikka tämä on ollut minulle uskomaton kokemus, haluan antaa tälle pienelle tyypille mahdollisuuden kasvaa julkisuuden ulkopuolella, kunnes hän osaa itse sanoa mitä haluaa", Morgan kirjoittaa.

Fanit ovat onnitelleet näyttelijää vuolaasti, mutta myös samalla kyseenalaistaneet sen, miksi kuvissa ei nähdä näyttelijän aviomiestä. Vastaus kysymykseen on saatu nyt.

Ilouutisten lisäksi TMZ -sivusto uutisoi, että Morganin aviomies ja lapsen oletettu isä Michael Kopech, 23, on hakenut avioeroa. Näyttelijä meni kihloihin baseball-tähden kanssa vuosi sitten ja pari vietti häitään vuoden vaihteessa. TMZ-sivuston saamien tietojen mukaan avioero olisi laitettu vireille kesäkuun 19. päivä.

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lähde: TMZ

Lue myös: Entinen Salkkarit-tähti Venla Savikuja nähdään suosikkielokuvasarjassa - "Kiitos Renny!"

Lue myös: Tuore kuva Justin Bieberistä on kuin 8 vuoden takaa - ovatko terveysongelmat nyt takanapäin?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat