Kuva: All Over Press

Tuore kuva Justin Bieberistä on kuin 8 vuoden takaa - ovatko terveysongelmat nyt takanapäin?

27.07.2020 13:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Laulajan terveydentila on selkeästi parantunut.

Laulaja Justin Bieber, 26, on julkaissut sosiaalisessa mediassa otoksen, joka on saanut fanit ihastumaan toden teolla. Kuvassa Bieber poseeraa vaimonsa Haileyn, 23, kanssa nurmikolla.

Kun kuvaa katsoo, voisi melkein luulla, että se on otettu kahdeksan vuotta sitten. Tuoreessa kuvassa nähdään, että nyt koronakevään aikana Bieber on siistinyt hiuksensa ja partansa, sekä saanut huonossa kunnossa olleen ihonsa kuntoon. Yleisolemus on myös muuttunut kahdessa vuodessa.

Justin Bieber vuonna 2012. (kuva: All Over Press)

Vielä kaksi vuotta sitten Bieber oli huomattavasti erinäköisempi. Nuorella miehellä oli pitkät hiukset, risuinen parta ja iho huonossa kunnossa. Pitkän aikaa laulaja viihtyi myös viiksissä. Tämän vuoden alussa laulaja paljasti, että hänellä on diagnosoitu Lymen tauti ja mononukleoosi, jotka ovat vaikuttaneet miehen ihoon ja kokonaisvaltaiseen terveyteen.

”Kun monet sanoivat, että Bieber näyttää kamalalta ja aivan kuin hän olisi vetänyt kamaa, he eivät tajunneet, että minulla on juuri diagnosoitu Lymen tauti ja tämän lisäksi mononukleoosi, mikä on vaikuttanut ihooni, aivotoimintaani, energiaani ja kokonaisvaltaiseen terveyteeni”, Justin Bieber kirjoittaa.

Bieber on myös kertonut avoimesti, että on kamppaillut mielenterveysongelmien ja masennuksen kanssa viimeiset vuodet, joka voi olla osasyy huolittelemattomaan lookkiin.

- Justin saa edelleenkin hoitoa, ja työskentelee mielenterveytensä eteen. Jakamalla tietoa ongelmistaan faneille on ollut todella hyväksi hänelle. Hän tuntee olonsa vähemmän stressaantuneemmaksi ja keskittyy täysin terveytensä parantamiseen rauhassa, lähipiiristä kerrottiin vuonna 2019 People-lehdelle.

Justin Bieber vuonna 2018. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Justin Bieber avautui sekoiluvuosistaan - käytti lääkkeitä ja koki ongelmia seksin kanssa

Lue myös: Justin Bieber lapsitähteyden varjopuolista: 'Käytin kovia huumeita ja kohtelin naisia huonosti'

Lue myös: Fanit rakastuivat Justin Bieberin julkaisemaan kuvaan - saanut hurjat 5,3 miljoonaa tykkäystä

Lue myös: Billie Eilishin äiti harkitsi laulajan viemistä terapiaan - "Se aiheutti niin paljon tuskaa"

Lue myös: Justin Bieberin väitetään syyllistyneen seksuaaliseen hyväksikäyttöön - laulaja tyrmää väitteet

Kilpailut

Uusimmat