Kuva: AOP

MTV: Mikko Leppilampi vetoaa päättäjiin: "Kyse on kymmenientuhansien ihmisten työpaikoista"

29.07.2020 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Leppilampi puhui tärkeästä asiasta MTV Uutisten haastattelussa.

Näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi, 41, on tärkeällä asialla. Mies nimittäin haluaa olla mukana vaikuttamassa päättäjien toimiin, että tapahtumateollisuutta ei unohdettaisi.

"Pahoittelut teille seuraajilleni, mutta pusken tätä aihetta nyt jonkin aikaa näissäkin kanavissa, koska kyse on tuhansien yritysten ja kymmenientuhansien ihmisten elinkeinosta. Kuulun itsekin niihin. Meillä isolle yleisölle näkyvämmän työn tekijöillä kun on mahdollisuus saada ääntämme laajemmin kuuluville, niin koen myös vastuuksemme käyttää sitä, kun sen paikka on. Nyt on", Leppilampi kirjoittaa Instagram-sivullaan ja jatkaa:

"Tapahtumateollisuus käsittää poikkeuksellisen laajan verkoston monia eri aloja ja niiden ammattilaisia esiintyjistä teknikoihin sekä aina ravintola- ja majoitusalasta tapahtumapaikkoihin, messuihin, urheiluun ja moniin muihin sidosryhmiin ja ammatinharjoittajiin. Hallituksen asettamien rajoitusten myötä tämä monella tapaa myös yhteiskunnalle tärkeä ala on vakavassa kriisissä"

Lopuksi Leppilampi vielä rummuttaa, että tuhannet yritykset ovat menossa konkurssiin ja asialle on tehtävä jotain

"Olemme jääneet valtiontukipäätöksien lobbaamisessa auttamatta muiden alojen jalkoihin, joten nyt viimeistään on aika nostaa omaa ääntämme puolustaaksemme tapahtuma-alan toimijoiden etuja ja pelastaaksemme tuhannet yritykset konkurssilta! Tapahtumateollisuus tarvitsee kipeästi valtion tukea selvitäkseen tästä ahdingosta. Keskustellaan yhdessä ratkaisumahdollisuuksista, tuetaan tapahtuma-alan toimijoita ja vedotaan joukolla päättäjiin, jotta tarvittava apu saadaan."

Näet julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Leppilampi puhui aiheesta myös MTV uutisten haastattelussa yhdessä Tapahtumateollisuus Ry:n hallituksen puheenjohtajan Pekka Tiimosen kanssa. Näet haastatteluvideon alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Mikko Leppilampi joutui pilan kohteeksi suorassa radiolähetyksessä - "Tämä ei jää tähän!"

Lue myös: Mikko Leppilampi ja Beata-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa - kaunis pari ristiäistunnelmissa

Kilpailut

Uusimmat