Kuva: Aki-Pekka Sinikoski

Herra Ylppö jakoi videoita Vain Elämää -ohjelman kulissien takaa - "Mielenkiintoinen haaste"

29.07.2020 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vuoden alussa Ylppö julkaisi uuden albumin.

Tänä syksynä nähtävän Vain elämää -tuotantokauden tähdet ovat Ressu Redford, Reino Nordin, Herra Ylppö, Mariska, Vesku Jokinen, Arja Koriseva, Jannika B ja Stig.

Vuoden alussa uudella Herra Ylppö & EX -yhtyeellään levyn julkaissut Ylppö on jakanut nyt useita eri videoita suosikkiohjelman kulissien takaa. Videoilla mies muun muassa esittelee huoneensa, josta voi bongata monen suomalaislegendan kuvat, sekä oleskelutilan. Eräällä julkaisulla nähdään myös koko seuraavan tuotantokauden poppoo.

Facebook-sivullaan Ylppö kirjoitti, että kollegat suosittelivat ohjelmaan osallistumista.

"Oon mukana Vain Elämää -ohjelmassa. En ole ohjelmaa koskaan katsonut, vain pätkiä sieltä täältä nähnyt, joten en ihan täysin ole kartalla siitä mihin ryhdyin. Mutta kollegat suositteli ja musan tekeminen on aina nastaa. Todella iso ja mielenkiintoinen haaste tää. Tehdä muiden lauluja omikseni. Rakkaudella ja rajusti."

Voit katsoa videoita kulissien takaa alta. Jos ne eivät näy, paina tästä.

Herra Ylppö & EX -yhtyeeseen kuuluvat Ylpön lisäksi Joel Attila ja Hamid Moeini. EX-nimi bändin nimessä viittaa Ylpön eroon, joka oli koko Lovi-albumin lähtökohtana. Herra Ylppö muistetaan myös Maj Karmasta ja Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeestä.

Lue myös: Vain Elämää -ohjelmaan osallistuva Vesku Jokinen: "Toni Wirtanen puhui raakasti ympäri"

Lue myös: Uuden Vain elämää -kauden kuvaukset alkavat, tähdet julkistettu: "Juuri pakkailen kamoja autoon"

Kilpailut

Uusimmat