Kuva: AOP

Alyssa Milano sairasti koronaviruksen, vaikka testit näyttivät negatiivista: "Luulin kuolevani"

07.08.2020 18:15 - Senja Rapila

Siskoni on noita ja Melrose Place -sarjoista tuttu näyttelijä kertoo, että koko kesä on mennyt erinäisten, epämiellyttävien oireiden kourissa.

Näyttelijä Alyssa Milano, 47, on kertonut sosiaalisessa mediassa sairastaneensa tietämättään koronavirusta. Milanon julkaisemassa kuvassa näyttelijä nähdään hengitysmaski kasvoillaan.

"Tässä olen minä huhtikuun toisena päivänä, kun olin ollut jo kahden viikon ajan kipeä. En ole ollut koskaan näin kipeä. Kaikkialle sattui. Hajuaisti oli poissa. Tuntui siltä, että elefantti istuisi rinnallani. En voinut hengittää. En saanut pidettyä ruokaa sisälläni. Laihduin kahden viikon aikana neljä kiloa. Olin niin hämilläni", Milano kertoo kuvatekstissä.

"Minulla oli vähän lämpöä ja päänsäryt olivat kamalia. Minulla oli periaatteessa kaikki koronaviruksen oireet. Maaliskuun lopussa tein kaksi koronavirus-testiä ja molemmat näyttivät negatiivista. Otin myös koronaviruksen jälkiainetestin (sormenpäästä), kun tunsin oloni paremmaksi. Negatiivinen."

Neljän kuukauden ajan Milano on kärsinyt erinäisistä oireista, jotka ovat olleet selittämättömiä: vatsan toiminnan häiriöitä, epäsäännölliset kuukautiset, sydämentykytyksiä, huonovointisuutta ja hengenahdistusta. Lopulta näyttelijä päätti mennä kunnon testeihin sairaalaan.

"Tulos oli positiivinen koronaviruksen jälkiaineille. Minulla oli koronavirus. Haluan vain kertoa teille, että testaussysteemimme on virheellinen, emmekä tiedä todellisia sairastuneiden lukumääriä. Haluan myös kertoa, että tämä sairaus ei ole leikin asia. Luulin kuolevani. Tuntui siltä, että kuolen."

Voit katsoa kuvan ja koko päivityksen alapuolelta.

Lue myös: Gwyneth Paltrow rehellisenä syistä, jotka johtivat avioeroon Chris Martinista: "Emme sopineet yhteen"

Lue myös: Harry Potter -tähti kärsi huumeriippuvuudesta vuosikymmenet - paljastaa nyt mistä se sai alkunsa

Kilpailut

Uusimmat