Kuva: AOP

Johanna Puhakan kesälook sai faneilta kehujen vyöryn: "Täydellisen ihana!"

10.08.2020 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Puhakka tähdittää jälleen Rantabaari-sarjaa.

Salatut elämät -tekijöiden Rantabaari-sarja saa jatkoa kolmannen kauden jaksoilla tänä syksynä ja yksi sen päätähdistä on näyttelijä Johanna Puhakka, 27, joka näyttelee Alissaa.

Puhakka on myös suosittu somevaikuttaja, jolla on pelkästään Instagramissa yli 118 000 seuraajaa. Nyt Puhakka onkin hurmannut seuraajansa julkaisemalla kuvan, jossa nauttii helteisestä kesäpäivästä. Varsinkin kaunottaren tyyli, joka koostuu mekosta ja lenkkareista, on saanut paljon kehuja.

"Täydellisen ihana", hehkuttaa eräs.

"Niin kaunis sinä ja kaunis mekko", kehuu toinen.

"Toi mekko on upea!" ihastelee kolmas.

Näet kuvan alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Rantabaaria on kuvattu tänä kesänä ympäri Helsinkiä, Puhakan sanoin maalla, merellä ja ilmassa. Se tuo myös vaihtelua Salatut elämät -sarjan kuvauksiin. 

- Minulle on jäänyt mieleen etenkin se, kun Alissa heittää tuopillisen siideriä Lolan (Sofia Arasola) naamaan. Sitä jouduimme tekemään monta kertaa. Siinä välillä kuivattiin. Sanoin joka kerta, että olen pahoillani ennen kuin kamerat rupesivat käymään. Siinä oli aikamoinen lataus. Olemme hyviä ystäviä normielämässä. Tuntui hurjalta tehdä niin, Puhakka naurahti Voice.fi:n haastattelussa.

Lue myös: MTV: Rantabaari-sarjan rohkeus puhuttaa, nyt Johanna Puhakka täsmentää: "Pakko tuottaa pettymys..."

Lue myös: Johanna Puhakka kohtauksesta, joka jäi mieleen Rantabaarin kuvauksista: 'Pyysin joka kerta anteeksi'

Kilpailut

Uusimmat