Kuva: Liv

Tänään tv:ssä: Roisi komedia polttareista, jotka päättyvät katastrofiin - pääosassa Kirsten Dunst

18.08.2020 07:15 - Iiro Myllymäki

Polttarittaret-elokuva tuli ensi-iltaan vuonna 2012.

Vuonna 2012 ensi-iltaan tullut Polttarittaret-elokuva on vauhdikas komedia, jossa pääosissa nähdään Kirsten Dunst, Isla Fisher ja Lizzy Caplan. Naisten esittämä kaveruskolmikko toimii Rebel Wilsonin esittämän Beckyn morsiusneitoina. Kirsten Dunstin esittämä Regan ottaa kaason pestin vastaan pitkin hampain, sillä hänen mielessään kytee kateus siitä, että Becky pääsee menemään naimisiin ennen häntä.

Becky ei arvaakaan, millainen soppa syntyy polttarijuhlinnoissa. Morsiusneidoilla juhlinta lähtee täysin käsistä ja lopputulos on suorastaan katastrofaalinen. Sotkua syntyy, kun sekä verta että spermaa lentää juhlintojen yhteydessä.

Polttarittaret-elokuva sai ilmestyessään vain kädenlämpöisen vastaanoton kriitikoilta. Se saapui elokuvateattereihin vain vuosi valtavaan menestykseen yltäneen Morsiusneidot-elokuvan jälkeen, mutta kuten The Ringer kirjoitti vuonna 2017, noihin aikoihin roisit naiskomediat eivät olleet vielä nousseet voimakkaasti esille elokuvamarkkinoilla. The Ringerin jälkikäteisarviossa kiitellään erityisesti elokuvan keskiössä olevan Kirsten Dunstin roolisuoritusta ja elokuvaa kiitellään mainettaan paremmaksi.

Leffan trailerin näet alta tai tästä linkistä.

Polttarittaret
Liv
21.00

Lue myös: Kirsten Dunst synnytti pojan - yksi asia sai näyttelijän haaveilemaan vauvasta

Lähde: The Ringer

Kilpailut

Uusimmat