Kuva: AOP

Raskaana oleva Tuija Pehkonen julkaisi rehellisen kuvan: "Tämä aika ei ole ollut ainostaan iloa"

18.08.2020 14:45 - Senja Rapila

Juontaja kertoo rehellisesti, että raskausaika ei ole ollut pelkästään ruusuilla tanssimista.

Juontaja Tuija Pehkonen, 35, odottaa esikoislastaan yhdessä aviomiehensä, lumilautailija Eero Ettalan, 35, kanssa. Pehkonen on julkaissut aktiivisesti raskauden paljastamisen jälkeen sosiaalisessa mediassa kuvia odotusajastaan.

Nyt Pehkonen on julkaissut rehellisen kirjoituksen Instagram-tilinsä seuraajille, jossa hän kertoo, ettei odotusaika ole ollut pelkästään ruusuilla tanssimista. Hän myöntää, että somen kauniiden ja hymyilevien kasvojen taakse kätkeytyy usein paljon sellaista, mikä ei näy päällepäin.

"Raskauteen liittyen olen jakanut lähinnä jännityksen ja odotuksen fiiliksiä. Kaikkea sitä, mikä on tuntunut uudelta ja ainutlaatuiselta. Kaikkea sitä, mitä somessa on sopivaa hehkuttaa. Kaikkea sitä on ollut paljon, ja vaikkei olo enää ole kaikista hehkein, jokainen päivä tän masun kanssa tuntuu tietenkin ihmeeltä!" hän kirjoittaa.

"Ehkä on hyvä kuitenkin sanoa, että se ei ole koko totuus. Vaikka olen maailman onnellisin ja kiitollisin siitä, että perheessämme on toivottavasti pian uusi pieni ihminen, mulle tämä aika ei ole ollut ainostaan iloa ja ihmettä."

Odotusaikana suosikkijuontaja on joutunut kohtaamaan paljon ikäviä tilanteita, jotka ovat jääneet painamaan mieltä.

"Olen joutunut kohtaamaan ja käsittelemään myös paljon harmia ja hämmennystä, asiattomia kommentteja, epäilyksiä, tasa-arvoisen vanhemmuuden puolustamista, työelämään liittyviä pettymyksiä, pelkoa tulevasta. Välillä synkät pilvet kaiken tän ihmeellisyyden yllä ovat tuntuneet epäreiluilta, tähän ihanaan kuplaan sopimattomilta."

Tuija kertoo, että asiat ovat olleet mielen päällä erityisesti viime viikkojen aikana. 

"Tänään ei tee mieli ilakoida somessa tai muuallakaan. Tekee mieli hautautua sängyn pohjalle ja jäädä sinne makaamaan. Välillä on hyvä muistuttaa, että meidän kaikkien sometodellisuuden taakse mahtuu näitäkin päiviä ja sekin on ihan ok."

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lue myös: Tuija Pehkosen raskauskuva ihastuttaa - odottava äiti jakoi samaistuttavan huomion

Lue myös: Tuija Pehkonen ei aikonut julkaista kuvia raskausvatsastaan - muutti mielensä tärkeän syyn vuoksi

Lue myös: Raskaana oleva Tuija Pehkonen julkaisi kuvan pyöristyneestä vatsastaan - otos sai somen ihastelemaan

Kilpailut

Uusimmat