Kuva: AOP

Jere Karalahti jakoi paljastavan otoksen kirjansa kansikuvauksista - "Laitettiin kroppaa likoon"

18.08.2020 16:30 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ex-jääkiekkoilija poseerasi kuvauksissa lähes alasti.

Ex-jääkiekkotähti Jere Karalahden, 45, vaiherikkaasta elämästä julkaistiin Aki Linnanahteen kirjoittama Jere-kirja syksyllä vuonna 2017. Nyt Jere Karalahti on jakanut Instagram-tilillään hauskan kuvan kirjansa kansikuvauksista.

Kirjan kannessa Karalahti poseeraa ilman vaatteita, mutta kuva on rajattu niin, että kriittisten paikkojen mahdollisesta peittämisestä ei pysty tekemään päätelmiä. Nyt julkaistussa kuvassa nähdään, että Karalahti oli kuvauksissa lähes ilkosillaan. Sukukalleutensa hän oli piilottanut vain valokuvavarusteiden suojapussilla.

Täs kuvassa otetaan kirjan kansikuvaa yli kolme vuotta sitten ja vuodet tehnyt mulle näköjään hyvää. Mut niinku Aki Linnanahde mulle sanoi ni tässä kuvassa ja koko kirjassa laitettiin kyl kroppaa likoon”, Karalahti kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuvan pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Linnanahde on kommentoinut kuvaa hyväntuulisesti.

”Äijä on vaan entistä kovemmassa tikissä. Harmi vaan, että toi valo saa sukan näyttämään vähän pienemmältä”, Linnanahde heittää.

Jere Karalahti juhlistaa kuvalla sitä, että Jere-kirja on ylittänyt 100 000 myydyn kirjan rajan. Asiasta tiedotti WSOY aiemmin tiistaina. Kirja oli ilmestymisvuonnaan Suomen myydyin tietokirja, ja kyseessä on Aki Linnanahteen esikoisteos.

(kuva: WSOY)

Lue myös: Nanna Karalahti erostaan Jeren kanssa: Se puoli vuotta, mitä olimme erossa, oli ihanaa!

Lue myös: Aki Linnanahde liikuttui kyyneliin kirjansa suosiosta: "En osannut unelmoidakaan"

Uusimmat