Kuva: Nelonen

Tänään tv:ssä: Megan Fox hittielokuvan jatko-osassa - poistui roolistaan Hitler-kommenttien jälkeen

21.08.2020 07:15 - Iiro Myllymäki

Megan Foxin ja ohjaaja Michael Bayn välillä on ollut voimakasta sanaharkkaa.

Transformers: Kaatuneiden kosto -elokuva on vuonna 2009 ilmestynyt jatko-osa vuoden 2007 hittitoimintaelokuvalle Transformers. Elokuvassa juuri yliopiston aloittanut Sam (Shia LaBeouf) ajautuu jälleen robottien tulilinjalle. Hän joutuu hengenvaaraan yhdessä tyttöystävänsä Mikaelan (Megan Fox) kanssa. Samalla USA:n armeija ja kansainvälinen koalitio kokoavat voimiaan vihollisen torjumiseksi.

Elokuvan on ohjannut Michael Bay, joka on vastannut kaikkien viiden Transformers-elokuvan ohjauksesta. Michael Bay ajautui julkisuudessa törmäyskurssille kahden ensimmäisen Transformers-leffan naispääosan esittäjän Megan Foxin kanssa. Megan Fox vertasi haastattelukommentissaan Bayta Adolf Hitleriin ja puhui siitä, miten painajaismaista Bayn kanssa oli hänen mielestään työskennellä. Bay puolestaan vastasi kommentteihin päättämällä olla ottamatta Foxia mukaan elokuvasarjan seuraaviin elokuviin. Ohjaaja on selittänyt päätöstään myös sillä, että Fox oli hänen mielestään kuvauksissa liian keskittynyt kännykkäänsä. Megan Foxin edustaja puolestaan kommentoi noihin aikoihin, että päätös elokuvasarjasta poistumisesta oli Foxin itse tekemä.

Megan Fox on myöhemmin ilmaissut katuvansa jyrkkiä lausuntojaan Baysta ja tehneensä sovinnon ohjaajan kanssa. Megan Foxin kokema ikävä kohtelu ja seksualisointi Hollywoodissa herätti hiljattain keskustelua Twitterissä, ja myös Michael Bay sai osansa kritiikistä. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä jutusta.

Elokuvan trailerin näet alta tai tästä linkistä.

Transformers: Kaatuneiden kosto
Nelonen
22.50

Lue myös: Megan Foxia seksualisoitiin jo teininä - Twitter-kansa kauhistui, kun esimerkit iskettiin pöytään

Lue myös: Megan Fox vei jalat alta - räppäri Machine Gun Kelly kertoo olevansa "loppuelämän suhteessa"

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat