Kuva: AOP

IS: Maskipakko liveyleisölle - korona näkyy vahvasti Tanssii tähtien kanssa -kuvauksissa

20.08.2020 10:45 - Iiro Myllymäki

Uutta Tanssii tähtien kanssa -kautta tehdään tiukkojen hygieniasääntöjen puitteissa, kertoo Ilta-Sanomat.

Koronavirustilanne vaikuttaa myös Tanssii tähtien kanssa -suosikkiohjelman kuvauksiin. Ohjelman suorat lähetykset käynnistyvät MTV3-kanavalla sunnuntaina 6. syyskuuta. Ohjelmaa tuottavan Banijay Finlandin tuottaja Emma Delany kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että ohjelmaa tekevällä työryhmällä on tarkat ohjeistukset hygieniasta, turvaväleistä ja siitä, että flunssaoireisena ei saa tulla töihin.

- Työryhmä käyttää kasvomaskeja ja myös tanssijat käyttävät niitä yleisissä tiloissa silloin, kun he eivät pysty pitämään turvavälejä. Kontaktia muiden parien kanssa on pyritty vähentämään minimiin. Tuotantoon on nimitetty hygieniavastaava, joka ohjeistaa, valvoo ja neuvoo kuvauksissa, Delany kertoo IS:lle.

Liveyleisöä päästetään lähetyksiin vähemmän kuin aiemmin, ja yleisö koostuu pääosin tanssijoiden läheisistä.

- Yleisön sisääntulo järjestetään osissa ja hyödyntäen eri sisääntuloreittejä. Paikalle tullessaan jokainen desinfioi kätensä ja kaikille yleisön jäsenille jaetaan kasvomaskit, joita tulee käyttää lähetyksen ajan, Delany sanoo.

Tanssiparit eivät luonnollisesti pysty pysymään turvavälin etäisyydellä toisistaan. Silti korona vaikuttaa myös tanssinumeroihin. Tuottaja Delanyn mukaan ryhmätanssinumeroita pyritään tällä kaudella välttämään, elleivät parit pysty näissä pysymään turvavälin etäisyydellä toisistaan.

Pian alkavalla kaudella tähtitanssijoina nähdään Touko Aalto, Janina Fry, Jare Brand, Niklas Hagman, Kristiina Halttu, Jukka Hildén, Shirly Karvinen, Jesse Markin, Minna Parikka, Miisa Rotola-Pukkila, Virpi Sarasvuo ja Sami Sykkö.

Lue myös: Mikko Leppilampi summaa suhteensa Vappu Pimiään neljään sanaan - somessa ihastuttiin

Lue myös: MTV: Jukka Hildén sai Duudsonit-ystävältään yhden vinkin Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat