Kuva: All Over Press

Katy Perry turvautui lääkkeisiin selättääkseen masennuksen: "Olin niin häpeissäni"

21.08.2020 15:15 - Senja Rapila

35-vuotias laulajatähti on puhunut ongelmistaan rehellisesti tuoreessa haastattelussa.

Laulaja Katy Perry, 35, on kertonut rehellisesti taistelleensa ajoittain masennuksen kanssa. Nyt hän on kertonut tuoreessa haastattelussa syvemmin sitä, kuinka syvissä vesissä hän oli vasta muutaman vuosi sitten.

Hän kertoo kokevansa, että mitä vanhemmaksi sitä tulee, sitä vaikeampi on valjastaa kipua lauluihin. Sen sijaan kipu pysyy, eikä lähde. Aiemmin Perry valjasti masennuksen tunteet kappaleiden kirjoittamiseen, joka helpotti hänen oloaan.

- Huumaannuin pitkään omasta musiikillisesta tuotannostani, mutta se ei enää toiminutkaan Witness-levyn jälkeen, hän toteaa.

Witness oli laulajan viides studioalbumi, joka julkaistiin vuonna 2017. Levy ei saanut yhtä hyvää vastaanottoa kuin aiemmat.

- Sen jälkeen tajusin, että hyvä jumala, olen antanut niin paljon voimaa hyväksynnälle, muiden mielipiteille ja kelpuutukselle, eikä sitä tulekaan nyt. Korjasin aiemmin epäilykseni tai masennukseni tunteet kirjoittamalla kappaleita, tai tekemällä jotain muuta.

- 'Teen ihan mitä vaan. Jätän sinut tuhkaan. Jos sinä eroat minusta, näytän sinulle. Tässä on listan ykköshitti.' Se ei enää toiminutkaan.

"Minusta tuli kliinisesti masentunut"

Katy Perry paljastaa myös sen hetken, jonka jälkeen hän alkoi kirjoittaa henkilökohtaisempia kappaleita. 

- Erosin poikaystäväni kanssa. Odotuksiini ei vastattu, eikä maailma halunnut kuulla minusta sillä hetkellä, hän toteaa.

Tuolloin hän vajosi myös pahan masennuksen myötä sängyn pohjalle.

- En voinut nousta ylös sängystä viikkoihin. Minusta tuli kliinisesti masentunut, ja minun oli pakko hakea lääkitys ensimmäistä kertaa elämässäni. Olin niin häpeissäni siitä. Mietin, että minä olen Katy Perry. Minä kirjoitin Firework -kappaleen. Käytän masennuslääkkeitä. Tämä on sairasta.

Lue myös: Katy Perry esitteli tulevan pienokaisen huoneen - mikä vaaleanpunainen unelma!

Lue myös: Raskaana oleva Katy Perry otti osaa somehaasteeseen - videolla jättisuosio

Lue myös: "Nyt riitti" - Katy Perry sai tarpeekseen raskaudesta, julkaisi kuvan johon monet voivat samaistua

Lue myös: Katy Perry poseeraa lehden kannessa viimeisillään raskaana

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat