Kuva: AOP

Kris Jenner patentoi kuuluisan lausahduksensa - mutta miksi?

28.08.2020 11:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

"You're doing great sweetie" -lausahdus kuultiin ensimmäisen kerran vuonna 2007. Siitä tuli välittömästi ilmiö.

Kardashian-klaanin äitihahmona ja "momagerina" tunnettu Kris Jenner, 64, on hakenut patenttia tunnetulle lausahdukselleen, joka on saanut alkunsa Kardashianit -ohjelmasta.

Lausahdus "you're doing great sweetie" eli suomennettuna "sinä pärjäät hienosti, kulta" sanottiin ohjelmassa vuonna 2007, kun Kris oli kannustamassa tytärtään Kim Kardashiania Playboy-lehden kuvauksissa. Sarjassa nähtiin, kuinka Kris otti taustalla omia kuvia tyttärestään ja kannusti tätä nykyisin klassikoksi muodostuneella lausahduksella.

Lausahduksesta on tehty yli vuosikymmenen aikana meemejä ja viimeksi se palasi jälleen puheenaiheeksi, kun Kylie Jenner nähtiin Cardi B:n roisilla musiikkivideolla. Kris Jenner nähtiin myös Ariana Granden musiikkivideolla Thank U, Next, joka julkaistiin vuonna 2018.

Daily Mail uutisoi, että Jennerillä on herännyt nyt bisnesvainu oman lausahduksensa tiimoilta. Kerrotaan, että hän patentoi lausahduksensa, jotta voi käyttää sitä erilaisten tuotteiden myynnissä. Näitä ovat muun muassa kosmetiikka, kodintuotteet, kijat, lehdet ja jopa vauvatarvikkeet.

Lue myös: Valkoisen talon uusittua ruusutarhaa pilkataan netissä: "Näyttää hautausmaalta"

Lue myös: Justin ja Hailey Bieberin kuva keräsi erikoisia ehdotuksia: 'Nyt sain sen sanottua'

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Uusimmat