Kuva: AOP

Brad Pittin uusi tyttöystävä on naimisissa - 'Hänellä on avoin avioliitto'

31.08.2020 11:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Näyttelijä Brad Pitt, 56, ja saksalaismalli Nicole Poturalski, 27, tapasivat toisensa Poturalskin 68-vuotiaan aviomiehen omistamassa ravintolassa, kertoo Daily Mail.

Kerroimme aiemmin, että näyttelijä Brad Pitt, 56, on yhdistetty 27-vuotiaaseen saksalaismalli Nicole Poturalskiin. Kaksikko on viihtynyt viime aikoina tiiviisti yhdessä. Heidät on nähty useampaan otteeseen viettämässä aikaa Ranskassa ja lehtitietojen mukaan pari seurustelee.

Pittin ja Poturalskin suhteesta on tihkunut lisätietoja julkisuuteen. Page Six kertoo, että Poturalski on naimisissa.

Hän on yhdessä 68-vuotiaan saksalaisen ravintolayrittäjä Roland Maryn kanssa. Pari on ollut naimisissa jo kahdeksan vuoden ajan ja heillä on seitsemänvuotias poika.

Lehtitietojen mukaan Poturalskilla ja Marylla on avoin suhde.

"He ovat edelleen naimisissa, mutta heidän suhdettaan voisi kuvailla 'avoimeksi avioliitoksi'. Mary on ollut useamman kerran naimisissa ja hänellä on viisi lasta", sisäpiirilähde kertoo Daily Mailille.

DM:n mukaan pari on tavannut toisensa ensi kertaa Poturalskin aviomiehen omistamassa ravintolassa, kun Pitt oli Saksassa promotoimassa uutta Once Upon A Time In Hollywood -elokuvaa.

Pitt tai Poturalski ei kumpikaan ole suostunut kommentoimaan suhdehuhuja.

Brad Pitt erosi entisestä vaimostaan Angelina Joliesta, 44, vuonna 2016. Pari oli yhdessä yli kymmenen vuoden ajan. Heillä on kuusi yhteistä lasta.

Erosta lähtien entinen pari on käynyt oikeustaistelua lastensa huoltajuudesta.

Lue myös: Brad Pittin sinkkupäivät ohi? Näyttelijä on yhdistetty nuoreen saksalaismalliin

Lue myös: Angelina Jolie ei halua antaa Brad Pittille huoltajuutta - "Lapset ovat hänelle kaikki kaikessa"

Lähteet: Daily Mail, Page Six

Kilpailut

Uusimmat