Kuva: AOP

Angelina Jolie ei halua antaa Brad Pittille huoltajuutta - "Lapset ovat hänelle kaikki kaikessa"

25.10.2019 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pitt on kertonut, että repsahti juomaan avioeron takia.

Brad Pitt, 55, ja Angelina Jolie, 44, löysivät toisensa tiedettävästi vuonna 2005 Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa, jossa he näyttelivät pariskuntaa. Kaksikko erosi vuonna 2016 ja ovat siitä lähtien taistelleet oikeudessa. Jolie on muun muassa toivonnut saavansa huoltajuuden kaikista lapsista itselleen, kun taas Pitt on pyytänyt 50-50 -jakoa. Oikeustaistelussa on väännetty myös arvokkaasta viinitilasta.

Jolie on vietännyt lastensa kanssa paljon enemmän aikaa kuin Pitt ja pitänyt heistä huolta. Pitt haluaisi oikeusdokumenttien mukaan saada myös mahdollisuuden nauttia lastensa seurasta.

Ex-avioparia lähellä oleva lähde on paljastanut Hollywood Life -lehdelle, että asiat ovat monimutkaisia.

- He eivät saa selvitettyä välejään ja asia on hyvin monimutkainen. Angelina on pitänyt lapsia enemmän itsellään ja antanut Pittille kymmeniä mahdollisuuksia tavata heitä.

Jolie ei kuitenkaan halua antaa Pittille huoltajuutta.

- Se on totta, että Angelina haluaisi yksinhuoltajuuden lapsilleen. Hän aikoo pitää lapset itsellään niin kauan kunnes tuomari määrää toisin. Angelinalla ei ole ongelmaa siinä, että Pitt viettäisi aikaa lastensa kanssa, mutta hän ei halua luopua omasta huoltajuudestaan eikä jakaa sitä. Lapset ovat Angelinalle kaikki kaikessa.

Pitt paljasti vastikään, että avioliiton päättyminen oli hänelle kova paikka, ja repsahti juomaan. Lopulta mies oli päätynyt myös vieroitukseen.

- Tuollaisissa tilanteissa sitä kantaa sisällään paljon tuskaa, kipua ja kaipausta. Lopulta päädyin juomaan, mutta onneksi pääsin siitä tavasta eroon, Pitt kertoi.

Lue myös: Huhut liikkuvat - painostiko Brad Pitt Angelina Jolien avioliittoon?

Lue myös: Brad Pitt repsahti juomaan eronsa takia ja päätyi vieroitukseen: "Paljon tuskaa ja kipua"

Lue myös: Brad Pittin ja Angelina Jolien oikeustaistelu on jumahtanut - syynä arvokas viinitila

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat