Kuva: All Over Press

Sylvester Stallone on vahvasti mukana tyttäriensä deittailuelämässä - "Miehet eivät tiedä sitä"

02.09.2020 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sylvester Stallone ei ole liian suojeleva.

Näyttelijälegenda Sylvester Stallone, 74, on vahvasti mukana tyttäriensä Sophia Stallonen, 24, ja Sistine Stallonen, 24, deittailuelämässä. Tyttäret kertoivat Hollywood Life -lehdelle, että poikaystäväehdokkaiden pitää saada koko perheen hyväksyntä.

- Isäni antaa hyviä neuvoja ja auttaa esimerkiksi viestittelyssä deittien kanssa. Hän on ollut myös mukana eroprosesseissa eivätkä miehet ole sitä tienneet. Kun haluat deittailla yhtä meistä, sinun pitää saada koko perheen hyväksyntä, Sophia Stallone kertoi.

- Isäni arvostaa jämäkkää kädenpuristusta ja äitini pitää herrasmiehistä. Sen takia olemme varmaankin sinkkuja! Sistine nauroi.

Sylvester Stallone ei kuitenkaan ole tyttärien mukaan liian suojeleva, mutta haluaa varmistua, että miehet ovat kunnon miehiä.

- Saamme kyllä deittailla ja teemmekin sitä. Etsimme vain sitä oikeaa! Rakastan viisaita miehiä, jotka voivat opettaa minulle jotain uutta. Täytyy myös olla todella hyvä huumorintaju, Sistine luetteli.

- Haluan jätkän, jonka kanssa voin katsoa esimerkiksi Harry Potteria. Ei pidä ottaa omaa egoaan liian vakavasti, Sophia pohti.

Lue myös: Vieläkö Rambo palaa valkokankaille? Sylvester Stallone vihjaili asiasta

Lue myös: Näyttelijälegenda liittyi TikTok-palveluun - haastoi heti Schwarzeneggerin ja Stallonen

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat