Kuva: AOP

Ariana Granden maskikäytös VMA-gaalassa sai netin ihastumaan: "Hän tekee enemmän kuin presidentti"

02.09.2020 13:45 - Iiro Myllymäki

Poptähti korjasi maskinsa asentoa esiintyessään Lady Gagan kanssa.

Instagramissa juuri 200 miljoonan seuraajan rajapyykin ylittänyt Ariana Grande, 27, on näyttänyt ihmisille mallia kasvomaskin käytöstä. Nainen esiintyi viikonlopun MTV Video Music Awards -tapahtumassa yhdessä Lady Gagan, 34, kanssa. Maskeihin sonnustautunut kaksikko lauloi hittinsä Rain on Me. Siinä missä Lady Gagan maski oli naisen tyyliin sopivasti hyvinkin yliampuva ja erikoinen, Grande oli turvautunut perinteisempään mustaan maskiin.

Esityksen lopusta on jaettu sosiaalisessa mediassa videota, jossa Ariana Grande korjaa maskinsa asentoa ennen kuin poistuu lavalta.

”Ariana korjasi maskiaan kansallisessa tv-lähetyksessä. Hän on julkisen terveyden kuningatar”, kirjoittaa yksi twiittaaja videon yhteydessä. Tämän twiitin pääset katsomaan alta. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Video on saanut runsaasti ihastelevia kommentteja osakseen. Videopätkällä on jo yli 2,4 miljoonaa näyttökertaa.

”Hullua, miten Ariana pystyy esiintymään maski päässään, mutta ihmiset eivät kykene pitämään maskia puolta tuntia kaupassa”, on yksi kommentoinut.

”Ja hän teki sen tyylillä ja kauneudella”, ihastelee eräs.

”Hän tekee enemmän kuin presidenttimme”, leukailee yksi viitaten Donald Trumpiin, jonka yllä maskeja ei ole juuri nähty. Trumpin yllä nähtiin kasvomaski ensimmäistä kertaa vasta heinäkuussa.

Jotkut kommentoijat ovat kuitenkin huomauttaneet, että maskia ei tulisi kosketella käytön yhteydessä. Joidenkin mielestä Granden olisi tullut valita tiukempi maski, jotta tarvetta säätelylle ei olisi tullut. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos suosittaa, että kasvomaskiin koskisi vain puhtailla käsillä, ja kädet tulee myös pestä tai desinfioida maskin koskettamisen jälkeen.

Lady Gagan ja Ariana Granden koko esityksen pääset katsomaan alla olevalta videolta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Myös Lady Gaga näytti VMA-gaalan aikana esimerkkiä maskin käytöstä. Naisen yllä palkintogaalassa nähtiin useita eri asuja, joista jokaiseen oli suunniteltu myös kasvomaski. Kaikki lookit pääset katsomaan tästä jutusta.

Lue myös: Ariana Granden korona-ajan salityyli hurmasi seuraajat - etenkin hiustyyli kerää kehuja

Lue myös: Ariana Granden kirjoittama kuvateksti sai fanit repeämään naurusta: "Pidin rintojani ylhäällä..."

Lähteet: CNN, THL

Kilpailut

Uusimmat